U petak 22.10. u 20h Teatar EXIT kreće s novom kazališnom sezonom.

Ove godine sezonu otvara hit predstava "Kako misliš mene nema?!" u režiji Ivice Boban s kojom već 14 godina virtuozni glumački tandem, Amar Bukvić i Filip Juričić, uveseljava našu publiku.

Komična, tužna i dramatična, ova predstava, koja propituje našu svakodnevicu kroz perspektivu dvojice mladih prijatelja čija je jedina želja prvi puta otići na more, natjerat će vas da se zapitate koliko ste puta prošli pokraj nekoga, a da niste znali da mu možete ostvariti životni san.

Predstava je odigrana više od 460 puta, dobitnica je osam nagrada, a pogledati ju možete u petak 22.10. i u subotu 23.10. u 20h.

Idući vikend u petak 29.10. u 20h na rasporedu je predstava "Pluća" Duncana Macmillana u režiji Aide Bukvić s Amarom Bukvićem i Jadrankom Đokić u glavnim ulogama. "Pluća" ni nakon 5 godina igranja ne prestaju nizati nagrade i izvrsne kritike. Provjerite zašto je ova topla i uzbudljiva ljubavna priča zapletena u probleme ekologije i roditeljstva sve aktualnija.

Na kraju mjeseca u subotu 30.10. u 20h dobro se zabavite na novoj hit predstavi "Fešta" koja je nastala u suradnji s Akademijom dramske umjetnosti. Na njoj će vas, kao svoje prijatelje, kumove, rođake i poslovne partnere ugostiti dobrostojeći bračni par koji će vas bez rezerve provesti kroz uspone i padove svoje turbulentne veze. Hoće li "Fešta" završiti prpošno i veselo kako je započela, otkrit će vam mladi glumački par Josipa Anković i Josip Ledina koji su na ovogodišnjem 28. Festivalu glumca osvojili nagrade za najbolja glumačka ostvarenja za mlade glumce do 28 godina.

Ulaznice za sve predstave dostupne su online na www.ulaznice.hr.

S obzirom na epidemiološke mjere i smanjeni broj predstava blagajna Teatra EXIT radit će samo danima kada igraju predstave u razdoblju od 18 do 20h.

Navedenim danima ulaznice je moguće kupiti za sve predstave koje su u tom trenutku službeno objavljene na mrežnoj stranici Teatra EXIT.

U prostoru Teatra EXIT poštivat će se sve epidemiološke mjere, a procedura pri ulasku u kazalište uključuje mjerenje temperature beskontaktnim toplomjerom, dezinfekciju ruku na punktu za dezinfekciju, ostavljanje osobnih podataka (koji će se koristiti isključivo u svrhu provedbe propisanih mjera i zaštite) i ispravno nošenje vlastitih maski za lice tijekom boravka u prostoru kazališta.

RASPORED ZA LISTOPAD:

22.10. pet. u 20h KAKO MISLIŠ MENE NEMA?!

Režija: Ivica Boban
Igraju: Amar Bukvić i Filip Juričić

23.10. sub. u 20h KAKO MISLIŠ MENE NEMA?!

29.10. pet. u 20h PLUĆA
Tekst: Duncan Macmillan
Igraju: Amar Bukvić i Jadranka Đokić
Koprodukcija: Teatar EXIT i Gradsko kazalište Sisak

30.10. sub. u 20h FEŠTA
Autorski projekt (tekst i režija) Josipe Anković i Josipa Ledine
Igraju: Josipa Anković i Josip Ledina
Umjetnička savjetnica na projektu: Anica Tomić

Sve informacije možete pronaći i na www.teatarexit.hr ili na broju telefona 01/3704-120 te na e-mail prodaja@teatarexit.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju