Računalna stručnjakinja Amy Gerrard i njezin partner Ollie kupili su trosobnu kuću u Corshamu u Engleskoj u listopadu prošle godine za 324.000 britanskih funti, odnosno oko 2,8 milijuna kuna.

U svega nekoliko mjeseci za četvrtinu su povećali tržišnu vrijednost kuće, iako su u nju uložili tek manji dio tog iznosa – otprilike 100.000 kuna.

Amy Gerrard je oduvijek bila ljubiteljica unutrašnjeg uređenja, a posebice modernog skandinavskog stila, kojeg odlikuju jednostavnost, funkcionalnost i neutralne boje. Odmah je znala da želi urediti kuću u bijelim, smeđim i pastelnim nijansama, koje istovremeno izgledaju elegantno, ali i vrlo ugodno za život.

Iako su unajmili majstora za ozbiljnije radove u kući – poput ugradnje kamina – dosta stvari napravili su sami. Postali su majstori za uradi-sam projekte, gletali su, bojali, postavljali kupaonske pločice i druge dekoracije po kući kako bi transformirali kuću u topao kutak za život.


Da bi smanjila troškove preuređenja, Amy je kupovala kućanske potrepštine i ukrase na akcijama u H&M Homeu, u Nextu i Dreams & Bedworldu. Toplini doma doprinjeo je namještaj od drva, ukrasni jastučići od umjetnog krzna i pletenih pokrivača, ali i mnoštvo biljaka i cvijeća.

Najuzbudljiviji dio renovacije bili su rezultati, kada sam vidjela kako se moje ideje pretvaraju u stvarnost,
priznala je Amy Jam Pressu.

Kako danas izgleda njihov dom, pogledajte na profilu Amy Gerrard na Instagramu, te u našoj fotogaleriji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju