Trailer za treću sezonu briljantne serije "Kruna" otkriva djelić onoga što ćemo gledati u novim nastavcima televizijske uspješnice nagrađene s više od 50 nagrada, među kojima su i dva Zlatna globusa.

Kad sam ja došla na prijestolje, ova je zemlja još uvijek bila velika. Sve što se dogodilo pod mojom vladavinom jest da se sve raspada, kaže kraljica Elizabeta II., pred kojom su veliki izazovi, kao što i najavljuje trailer za treću sezonu hvaljene i nagrađivane serije "Kruna".

Prikazivati se počinje 17. studenog na Netflixu, a s novim nastavcima stiže i potpuno nova glumačka postava.

Trailer za treću sezonu briljantne serije 'Kruna' otkriva djelić onoga što ćemo gledati u novim nastavcima

Kreatori serije učinili su tako kako bi protok vremena u kojem, naravno, i protagonisti stare, bio što realističniji. Olivia Colman zamijenila je briljantnu Claire Foy, koja je za ulogu kraljice Elizabete II. osvojila brojne nagrade, dok Helenu Bonham Carte gledamo umjesto Vanesse Kirby u ulozi princeze Margaret.

Ostale glavne likove tumače Tobias Menzies (princ Philip), Josh O'Connor (princ Charles), Erin Doherty (princeza Anne), Marion Bailey (kraljica majka), Emerald Fennell (Camilla) i Emma Corrin (princeza Diana).

Radnja prve i druge sezone odvijala se između 1947. i 1964. godine, dok treća sezona prati događaje u britanskoj kraljevskoj obitelji i Ujedinjenom Kraljevstvu od 1964. do kasnih 70-ih.

Svi smo se žrtvovali i potisnuli tko smo zaista. To nije izbor. To je dužnost, poručuje kraljica Elizabeta II. u traileru suočena s velikim promjenama koje su se prije pola stoljeća događale u Velikoj Britaniji, dok se istovremeno njezina obitelj bori s time da pomiri potrebe monarhije sa svojim privatnim životima.

U trećoj sezoni jedan od dominantnih likova bit će princ Charles, koji kao mladi muškarac dobiva dva savjeta: da nikada ne okrene leđa pravoj ljubavi i - da se pazi svoje obitelji.

Prizor iz animiranog filma \'Snježno kraljevstvo 2\' koji stiže u kina 22. studenog "Snježno kraljevstvo 2": Treći trailer otkriva novu snagu sestrinske ljubavi

Charlize Theron, Nicole Kidman i Margot Robbie glavne su junakinje filma One su bombe "One su bombe": Žene koje su svrgnule s trona jednog od najmoćnijih ljudi američke televizije

"Kruna" je najskuplja TV serija u povijesti. Snimanje prve sezone stajalo je više od 1,3 milijuna američkih dolara.

Vremena se mijenjaju. Dužnost ostaje, najavna je rečenica treće sezone serije "Kruna", čija se atmosfera može naslutiti i kroz hipnotizirajuće mračnu obradu kultne pjesme "The Times They Are A-Changin’" Boba Dylana, koju slušamo u traileru.

Prizor iz treće sezone serije \'Kruna\' Prizor iz treće sezone serije 'Kruna' Foto: Screenshot Youtube (Netflix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju