U trećem službenom traileru otkriveni su novi detalji iz crtića "Snježno kraljevstvo 2", koji u kina stiže 22. studenog. Elsa se nađe u opasnosti da zbog svojih primamljivih čarobnih moći izgubi samu sebe.

Nešto više od mjesec dana ostalo je do premijere crtića "Snježno kraljevstvo 2", a Disney je objavio je i treći službeni trailer. Radnja nastavka "Snježnog kraljevstva" smještena tri godine nakon događanja u originalu, počinje kada Elsa i njezina sestra Anna krenu na put kako bi otkrile je li se Elsa rodila sa svojim čarobnim moćima ili ih je stekla kasnije. Skupa s Kristoffom, Olafom i Svenom, dvije sestre kreću u opasnu i nevjerojatnu avanturu dok njihovu kraljevstvu Arendellu prijeti velika opasnost.

U trećem službenom traileru otkriveni su novi detalji iz crtića 'Snježno kraljevstvo 2' koji u kina stiže 22. studenog

Na početku trailera vidimo "odsutnu i zabrinutu" Elsu koja čuje glas koji je zove, a nakon toga stanovnike Arendella koji su prisiljeni pobjeći iz kraljevstva i potražiti sklonište u brdima.

Scena iz crtića 'Snježno kraljevstvo 2' koji u kina stiže 22. studenog "Snježno kraljevstvo 2": Prvi službeni trailer za nastavak najčarobnijeg crtića

Kraljevstvo nije sigurno. Otkrij tko te zove, oni bi mogli imati odgovor, poručuje kralj trolova Grand Pabbie. Elsa, Anna i društvo kreću na sjever preko začarane zemlje, dok ih Grand Pabbie upozorava na duhove koji će ih dovoditi u kušnju na svakom koraku...

Prizor iz trailera za crtić \'Snježno kraljevstvo 2\' Dvije minute oduševljenja: Pogledajte prvi trailer za "Snježno kraljevstvo 2"

Trolovski kralj izdaje im još jedno upozorenje kada kaže Anni da bi Elsu njezine primamljive čarobne moći mogle zanijeti, a Anna joj mora pomoći da se to ne dogodi. No čini se da će se Elsa ipak zanijeti svojim moćima da sve oko sebe pretvara u snijeg i led, na što upućuje i njezina promjena frizure u određenom dijelu crtića – Elsa više ne nosi svoju prepoznatljivu pletenicu već raspuštenu kosu. I dok se junaci crtića bore s kamenim divovima i Elsa trči u ocean, Anna govori: Vjerujem u tebe, Elsa, više od ikoga ili ičega, ako netko može spasiti Arendelle, to si ti.


 
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju