Rachel Hollis ima snažnu poruku za sve žene koje skrivaju svoje tijelo od tuđih pogleda. Trideset i dvije godine stara menadžerica, blogerica i majka trojice sinova, na društvenim mrežama objavila je fotografiju u bikiniju i s ponosom svima pokazala svoje tijelo

'Imam strije i nosim bikini. Imam trbuh koji će zauvijek biti mlitav jer sam nosila troje velikih beba i nosim bikini. Imam čak i obješen pupak iako sam mislila da je takvo nešto nemoguće i svejedno nosim bikini.

Nosim ga zato što sam ponosna na ovo tijelo i svaki trag na njemu. To su tragovi moje tri trudnoće, a obješen trbuščić dokaz da sam naporno radila kako bih skinula nakupljene kilograme.
Nosim bikini zato što jedini muškarac čije mi je mišljenje važno zna kroz što sam prošla s ovim tijelom. Taj isti muškarac kaže da nikada nije vidio ništa seksipilnije od mog tijela.

Dame, to nisu ožiljci, to su medalje i vi ste ih zaslužile. Pokazujte to tijelo s ponosom', poručila je je Rachel Hollis.

Fotografija s inspirativnom porukom brzo se proširila internetom i Rachel svakodnevno dobiva poruke od žena diljem svijeta koje joj zahvaljuju na ovoj gesti.

'Nevjerojatno, hvala ti na ovome! Moj trbuh izgleda baš ovako i možda ću zahvaljujući tebi napokon odjenuti bikini na odmoru', samo je jedan od komentara oduševljenih žena.

 

A photo posted by Rachel Hollis (@msrachelhollis) on

 

A photo posted by Rachel Hollis (@msrachelhollis) on

 

A photo posted by Rachel Hollis (@msrachelhollis) on

 

A photo posted by Rachel Hollis (@msrachelhollis) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju