Sigurno ste već čuli za globalni pokret MOvember koji se održava tijekom studenog - mjeseca muškog zdravlja.

 Radi se o inicijativi kojom se muškarce i njihove obitelji želi educirati i podsjetiti na važnost brige za zdravlje i redovitih preventivnih pregleda radi sprečavanja, odnosno dijagnosticiranja što većeg broja bolesti koje zahvaćaju mušku populaciju poput depresije, raka testisa, raka prostate i brojnih drugih.

Uz otvoren razgovor o zdravstvenim problemima i njihovim posljedicama sa svojim očevima, braćom, prijateljima i partnerima, u ovu hvalevrijednu inicijativu možete se uključiti, i podršku muškarcima u svome životu iskazati, malim znakom pažnje iz dm-a. Naime, dm je za muškarce i njihove bolje polovice koje rado kupuju u dm-u priredio poklon pri kupnji četiri proizvoda iz asortimana muške njege. Počastite li svoje muškarce proizvodima poput kvalitetnih i povoljnih Balea MEN formula za njegu tijela, klasicima iz Nivea men asortimana, duhovitim Biobazinim Jajoperom i ostalima iz bogatog dm asortimana muške njege, dm će vam pokloniti nekonvencionalni podsjetnik muškarcima da čuvaju svoje zdravlje - bokserice razigranog dizajna koje šalju snažnu poruku: Pametno ih čuvam!

Ovog studenog posvetite posebnu pažnju svojim muškarcima i iznenadite ih poklonom iz dm-a ili zabavnim izlaskom u kazalište, ali pazite ih i mazite cijele godine, jer iako su oni možda vaše „stijene“ jednako su ranjivi kao i svi, a zdravlje je ipak najvažnija dragocjenost ključna za dugačak i sretan zajednički život.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju