Svi kojima se često dogodi da satima zapnu ispred računala ili igrajući igre ili neumorno surfajući znaju koliko je važno imati tipkovnicu i miš koji će to iskustvo dodatno učiniti boljim. Pronašli smo miševe i tipkovnice koje možete pokloniti i svom partneru, djeci ili roditeljima.

Galerija Logitech bežična tipkovnica K380 Logitech K380 Multi-device bluetooth tipkovnica i Logitech Pebble M350 miš Logitech Pebble M350 +16 Logitech bežična tipkovnica K380 Najvažnije je da držeći miš u rukama zapravo nemate osjećaj da ga držite. Oblik i težina miša moraju biti toliko prilagođeni da vam djeluju kao da je miš zapravo produžetak vaše ruke. Pogotovo oni koji satima koriste računalo pa time i miš, mogu oštetiti dijelove šake ukoliko im oblik i težina ne odgovaraju. Logitech M350 miševi imaju jednostavan oblik što znači da se njima upravlja cijelim dlanom, a rezultat je brzo upravljanje bez bolova u šaci.

Optički miševi su precizniji, brži i korištenje je za korisnika ugodnije. Ovi posebno oduševljavaju jer dolaze u raznim bojama. Tako će zaljubljenici u računalo biti oduševljeni jer Logitech miševe možete odabrati u crnoj, bijeloj, zelenoj, svjetlo plavoj i svjetlo rozoj boji. Ova slatka kolekcija miševa je ujedno i bežična što znači da se nećete zamarati dosadnim kablovima, a užitak korištenja postat će još bolji. Posebno oduševljava odjeljak za pohranu USB prijemnika pa ako se uputite na putovanje ne morate brinuti da ćete negdje zametnuti tu sićušnu stvarčicu. Samo ju pospremite u odjeljak predviđen za to unutar miša.

Logitech Pebble M350 Logitech Pebble M350 Foto: Nova Studio/Tea Marochini

Miševi se lako rastavljaju i sastavljaju pa je čišćenje četkom olakšano, a ako dođu u doticaj s tekućinom brzom reakcijom možete ih spasiti. Zvuk klikanja je tih pa ukućani koji se ne odvajaju od računala neće ometati ostale.

Koliko je važan miš, toliko je važna i tipkovnica. Logitech K380 tipkovnice su bežične i spajaju se na računalo putem Bluethoota. Nema prtljanja s kablovima, mjesto za kompjutor izgleda urednije, a budući da ove tipkovnice dolaze u raznim bojama pogled na vaš računalni kutak može biti pravo zadovoljstvo.

Logitech bežična tipkovnica K380 Logitech bežična tipkovnica K380 Foto: Nova Studio

Tipkovnice u ponudi su u crnoj, bijeloj i rozoj boji i kompaktne su što znači da su lako prenosive. Tipke nisu pravokutne ili kvadratne već okrugle što izgled ove tipkovnice čini malo simpatičnijim. Tipkovnice omogućuju uparivanje s tri uređaja istovremeno što znači da na primjer email započet na računalu, jednim pritiskom na određenu tipku, možete nastaviti pisati na tabletu. 

Računalni fanatici znaju da potpuni užitak igranja online igri ili pregledavanje online sadržaja nije potpuno bez dobrih slušalica. Logitech je predstavio nove bežične slušalice za igranje Logitech G435 LIGHTSPEED, koje igračima omogućuju igranje igara, slušanje glazbe i online druženje s prijateljima na više platformi.

Logitech slušalice Logitech slušalice Foto: Nova Studio

Igraće slušalice G435 dolaze u tri razigrane kombinacije boja (crnoj i neonsko žutoj, plavoj i boji maline te u prljavo bijeloj i boji jorgovana) te su ujedno i Logitechove najlaganije bežične slušalice dosad. Slušalice također sadrže oznake lijeve i desne strane na Brailleovom pismu kako bi se korisnicima s oštećenjem vida olakšalo korištenje.

Logitech slušalice Logitech slušalice Foto: Nova Studio

U odabiru najboljeg kandidata za dobivanje ovih preslatkih gadgeta može vam pomoći i fotogalerija u kojoj se možete inspirirati kao i na stranici Sve što zaželiš.  

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Logitech po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju