Zadovoljna.hr, najčitaniji ženski lifestyle portal u Hrvatskoj, proslavio je veliki 15. rođendan. Društvo su nam pravili brojni gosti, suradnici, partneri i prijatelji, a dobra već dobru atmosferu dodatno je zagrijao nastup Franke Batelić.

Galerija Goody Bag Goody Bag Goody Bag +15 Lino Lada

U predivnom ambijentu prostora Rooftop Lateral Weddings & Events, s pogledom na cijeli Zagreb, održano je rođendansko slavlje koje ćemo dugo pamtiti. Pozitivna energija, nasmiješena lica dragih gostiju te ukusna hrana i odlično piće, recept su za party o kojemu će se pričati.

Na rođendanski party portala zadovoljna.hr odazvale su se brojne osobe iz javnog i društvenog života, među kojima i zaštitna lica Nove TV, glumci, članovi žirija i natjecatelji zabavnog spektakla Ples sa zvijezdama, modne dizajnerice te brojni partneri koji rado surađuju sa portalom zadovoljna.hr već dugi niz godina. 

Upravo su nam partneri pomogli u pripremi bogatih poklona za naše drage goste koje smo razveselili raznovrsnim goody bagom punim kvalitetnih proizvoda. 

Što su sve naši gosi ponijeli kući, možete provjeriti u nastavku. 

1. Zadovoljna.hr 

U goody bagu su mjesto pronašli proizvodi s našim znakom. Gostima smo pripremili veliku torbu za plažu koja će olakšati ljetne probleme s manjkom prostora te vrlo efektne i kvalitetne sunčane naočale. 

Goody Bag Zadovoljna.hr torba za plažu (Foto: Marina Matić)

Goody Bag Zadovoljna.hr sunčane naočale (Foto: Marina Matić)

2. Martimex

Goste je dočekao i bon u vrijednosti 30 eura koji će moći iskoristiti u Martimex parfumerijama na određene brendove. 

Goody Bag Martimex poklon bon (Foto: Marina Matić)

3. FOREO 

DIY formula i recept pomoću kojega možete napraviti masku za lice u vlastitoj kuhinji. Svilenkasta formula djeluje kao hidratantni pozitivni šok i vaše lice čini zategnutim, blistavim i zdravim već na prvi pogled. 

Goody Bag FOREO maska za lice (Foto: Marina Matić)

4. Bipa 

Ruž u nježnij nijansi savršen za svako doba godine te lak za nokte koji se suši ekspresno, samo su neki od vrijednih prozvoda Bipinog internog brenda Look. 

Goody Bag Bipa ruž (Foto: Marina Matić)

Goody Bag Bipa lak za nokte (Foto: Marina Matić)

5.  Pharmaceris

Krema osigurava vrlo visoku UV zaštitu i smanjuje rizik od razvoja hiperpigmentacija i diskoloracija. Shea maslac umiruje i hrani epidermu te sprječava pretjerano isušivanje - taman za nadolazeće vrele mjesece.

Goody Bag Pharmaceris krema sa zaštitnim faktorom (Foto: Marina Matić)

6. Myrkl 

Čudotvorna tableta mogla bi postati najdraži prozvod rođenim partijenerima. Radi se o tableti koja razgrađuje 70 posto alkohola i osigurava kvalitetnu borbu protiv mamurluka. 

Goody Bag Myrkl tableta protiv mamurluka (Foto: Marina Matić)

7. Frankly Good

Ruž za usne iz nove linije kozmetike koju je nedavno predstavila pjevačica Franka Batelić. Hvaljeni proizvod baziran je na provjerenim i najboljim sastojcima iz prirode. 

Goody Bag Frankly good ruž za usne (Foto: Marina Matić)

8. Violeta

Mini verzija mirisnog omekšivača s notama jasmina, sandalovine i vanilije jedan je od onih omekšivača kojima ćemo se uvijek vraćati. 

Violeta Violeta omekšivač (Foto: Marina Matić)

9. Podravka  

Njaslađi dio goody baga dolazi u obliku najfinijeg čokoladnog namaza - Lino Lade. 

Goody Bag Lino Lada (Foto: Marina Matić)

10. Hendrick's + Thomas Henry 

Poklon je ovo kojega ne moramo posebno opisivati. Kvalitetni okusi najpoznatijih brendova pića koje je sinonim za ljeto - džin-tonika. Mala varijanta prepoznatljivih okusa također se našla u goody bagu. 

Goody Bag Hendrick's džin (Foto: Marina Matić)

Goody Bag - 6 Goody Bag - 6 (Foto: Marina Matić)

11. C&A 

U našoj se vrećici našla i kvalitetna staklena boca poznatog brenda C&A. 

Goody Bag C&A boca za vodu (Foto: Marina Matić)

12. Avon

Tekuća podloga za lice popularnog brenda Avon hvaljeni je proizvod koji osvaja mekom i finom konzistencijom i odgovara svim tipovima kože.

Avon Flawless Match Natural Finish Foundation Avon tekuća podloga za lice (Foto: Marina Matić)

13. Herbafast Lady 

Tablete za regulaciju metabolizma pomoći će ženama da se u svojoj koži osjećaju zdravije, ugodnije i sigurnije. 

Goody Bag Herbafast Lady (Foto: Marina Matić)

14. Brands & Trends

Mini ručnik za umivanje s poznatog domaćeg web shopa jutarnju rutinju učinit će još ljepšom. Jedan takav našao se u našem goody bagu kojega su gosti ponijeli kući s rođendanskog partyja zadovoljne.hr

Goody Bag Brends & Trends ručnik za lice (Foto: Marina Matić)

  Zadovoljna.hr u prekrasnom okruženju i u veselom društvu proslavila 15. rođendan 15. rođendan portala zadovoljna.hr 15. rođendan portala Zadovoljna.hr 15. rođendan portala zadovoljna.hr +27 Proslava 15. rođendana portala Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju