Unatoč svemu, 2020. godina imala je i neke svijetle trenutke, a jedan od njih mnogima je bila serija "Emily u Parizu" koja je u središte pozornosti vratila pariški stil i modu.

Galerija

Radnja serije prati mladu Amerikanku Emily iz Chicaga koja dobiva posao u pariškoj marketinškoj agenciji Savoir s ciljem da agenciji da svoj američki pogled na branšu i pobrine se za sadržaj društvenih mreža.

Emily se seli na drugi kraj svijeta i tu počinje njezina nova života pustolovina raspoređena u osam nastavaka koje su mnogi pogledali u jednom danu. 

Oko serije vladaju podijeljena mišljenja, ali jedna stvar je sigurna - bila je jedna od tema o kojima se najviše pričalo nakon što se pojavila na Netflixu i mnogi jedva čekaju drugu sezonu.

Next majica, 120 kn
Next majica, 120 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ako i među svojim prijateljicama imate obožavateljicu ove serije, ta činjenica može vam biti dobra inspiracija za kupnju božićnog poklona. Deset ideja inspiriranih ovom serijom pronađite u našoj galeriji. Možda se među njima krije i idealan poklon za vašu prijateljicu koja je "progutala" "Emily u Parizu".

Maska za mobitel Etsy, 45 kn
Maska za mobitel Etsy, 45 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ako oko sebe baš i nemate zaljubljenice u ovo seriju, a u potrazi ste za poklonima, još ideja za poklone ispod bora s kojima ćete razveseliti svoje najmilije možete potražiti u Božićnoj inspiraciji.

C&A beretka, 4,99 eura (37,59 kn)
C&A beretka, 4,99 eura (37,59 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)