Sigurno među svojim prijateljicama imate onu jednu koja je doktorirala izležavanje, onu koja najbolje i najviše uživa umotana u toplu dekicu s knjigom u ruci ili zadubljena u omiljenu seriju ili film.

Galerija Prijateljica koja volli izležavanje voljet će tople i udobne poklone Reserved ogrtač, 259,90 HRK Pokloni za prijateljicu koja se voli izležavati - 10 +7 Ikea topla dekica, 399 kn

Kada toj prijateljici kupujete idealan poklon bitno je da joj bude udoban i koristan u onim popodnevima ili večerima kada dan završi tamo gdje se najljepše osjeća.

Božićna inspiracija Božićna inspiracija: Originalne ideje za poklone koje ćete ove godine staviti pod bor

Torbice s likom pingvina, soba i kravice za pospremanje sitnica - 1 Savršena za poklon: Mekana torbica s likom soba i pingvina u kojoj možete držati sitnice

Takva prijateljica cijenit će toplu dekicu, mirisnu svijeću, udobni orgtač, još udobniju trenirku, ali i paket slatkiša koje može grickati dok uživa više nego išta drugo.

U našoj galeriji izvojili smo deset poklona na kojima će vam vaša prijateljica, ljubiteljica najudobnijih izležavanja, biti itekako zahvalna. Možda se među njima krije idelan odabir, a ako vam niti jedan poklon iz galerije ipak ne odgovara, ideja je još mnogo - u potrazi za njima zavirite i u Božićnu inspiraciju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju