Tražite li poklončić s kojim ćete za blagdane ili rođendan razveseliti prijateljicu, sestru ili dragu osobu, možda je baš ova medena torbica savršen izbor.

Slatka torbica za držanje sitnica veličine 25x26x26 centimetara dolazi u tri varijante, s likom pingvina, soba i škotske kravice.

Torbice s likom pingvina, soba i kravice za pospremanje sitnica - 4 Torbica s likom škotske kravice (Foto: www.nextdirect.com)

Torbica s likom soba ima prepoznatljivi crveni nos poput najslavnijeg soba Rudolpha i rogove, pingvin ima ružičaste obraščiće u obliku pompona dok torbica s likom kravice ima šiške prepoznatljive za simpatične škotske krave.

Torbice s likom pingvina, soba i kravice za pospremanje sitnica- 2 Torbica s likom pingvina iz online trgovine Next (Foto: www.nextdirect.com)

Koju god torbicu izabrali možete biti sigurni da će biti preslatka i praktična dekoracija gdje god je držali.

Presvlaka za WC školjku koja svira "Jingle Bells" kad se Rudolphu pritisne nos Presvlaka za poklopac WC školjke s likom Rudolpha koji svira Jingle Bells kad mu se pritisne nos - 1 Presvlaka za poklopac WC školjke s likom Rudolpha koji svira Jingle Bells kad mu se stisne nos - 2 Presvlaka za poklopac WC školjke s likom Rudolpha koji svira Jingle Bells kad mu se pritisne nos - 4 +0 Presvlaka za poklopac WC školjke s likom Rudolpha koji svira Jingle Bells kad mu se stisne nos - 3

Ukrasi za bor u obliku srčeka koji se ne mogu razbiti - 5 Tako su medene! Kuglice za bor u obliku srčeka koje se ne mogu razbiti

Možda je poželite kupiti za poklon dragoj osobi ili je jednostavno možete pokloniti sebi za Božić – ovakve sitnice uvijek nas razvesele i uljepšaju dan. Torbica je dostupna u online trgovini Next po cijeni od 88 kuna.

Torbice s likom pingvina, soba i kravice za pospremanje sitnica - 3 Torbica s likom soba iz online trgovine Next, 88 kuna (Foto: www.nextdirect.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju