Slavne osobe stalno su na meti dežurnih kritičara koji uvijek imaju neki negativan komentar na račun njihovog izgleda

I dok se jedni još uvijek dive spektakularnom nastupu Lady Gage na Super Bowlu, drugi su našli vremena za kritiziranje njezinog izgleda.

Američka pjevačica dala je sve od sebe da gledatelje na stadionu NRG u Houstonu i milijune ispred malih ekrana ostavi bez daha, a svi se slažu da je u tome uspjela.

Međutim, kritičar s društvenih mreža odlučili su pronaći "manu" u njezinom nastupi i obrušili su se na njezin izgled. Točnije, zasmetali su im - šlaufići!

Lady Gaga presvukla se tijekom izvođenja iz jednodijelnog u dvodijelni kostim, a prilikom nastupa na njezinom pojavili su se sasvim normalni i prirodni šlaufići koje ima baš svaka žena pa tako i one s isklesanim tijelom.

"Pokrij se", "zašto joj trbuh visi preko hlača", "baš grozno, moram odmah u teretanu kako ne bih izgledala kao ona", samo su neki u nizu neumjesnih i nepotrebnih komentara korisnika društvenih mreža.

Slavna pjevačica nikada nije skrivala činjenicu da se kao tinejdžerica borila s anoreksijom i bulimijom. Upravo zbog toga uvijek otvoreno razgovara o poremećajima u prehrani i potrebi da svi zavolimo svoja tijela baš onakva kakva jesu.

Prije nekoliko godina pozvala je svoje obožavatelje na pokretanje "revolucije tijela" i potaknula ih da sa svima podjele svoje priče o problemu prihvaćanja vlastitog izgleda.

Vi ste snažni. Ponosni ste na to što ste rođeni takvi kakvi jeste, a iz vaše ranjivosti proizlazi hrabrost. Gledam vas kako stvarate siguran prostor na internetu u kojem ljudi mogu biti suosjećajni i to je najbolji dar koji ste mi ikada mogli dati. Moj gubitak kilograma i debljanje mučilo me je još od djetinjstva. Nitko mi do sada nije pomogao da zaliječim svoju bol zbog toga, ali vi jeste, zahvalila je Gaga svojim fanovima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju