Kakva je vaša koža - dehidrirana i isušena, problematična s viškom sebuma ili pak s vidljivim borama i oslabljenog tonusa?

 Upravo odgovor na ovo pitanje krije tajnu savršene njege koja će rezultirati tako željenom sjajnom, blistavom, mladolikom i prije svega zdravom kožom.

Starenje kože ne može se spriječiti, no može ga se itekako usporiti, a pravilna njega ključan je korak u postizanju toga cilja. No, odakle započeti, kako pravilno njegovati kožu? Doista nije lako izabrati između brojnih proizvoda za njegu lica, a ako tome još pridodamo i veliki broj dostupnih tretmana, izbor doista nije jednostavan. Kriteriji kojih se prilikom odabira treba držati i od kojih ne treba odustati su da korišteni proizvodi u potpunosti odgovaraju potrebama vaše kože, a odabrani tretmani pružaju vidljive rezultate.

Klasične kreme vrlo često ne uspijevaju pružiti koži ono za čime žudi, pogotovo zimi kada su niske temperature i vjetar nemilosrdni. Sa znatno većom koncentracijom sastojaka i snažnijom mogućnošću apsorpcije dermoaktivne koncentrirane kapi predstavljaju spas za kožu. Dermoaktivne kapi istraživačkog laboratorija VITALPLUSACTIVE kreirane su na bazi hijaluronske kiseline, glikolne kiseline i morskog kolagena te predstavljaju inovativni tretman koji duboko prodire u kožu s ciljem poboljšanja i usporavanja starenja. Ova tri funkcionalna tretmana omogućuju osnovne funkcije koje su koži prijeko potrebne: prehrana, zaštita i obnova, a od sada povećano pakiranje na 45ml omogućuje njegu cijeloga tijela.

PR PR

Ono što svi priželjkujemo, kada govorimo o beauty tretmanima, su vidljivi rezultati u što kraćem roku, a to je sada doista i moguće zahvaljujući u ljekarnama trenutno dostupnom tretmanu dermo masaže kisikom s dermoaktivnim koncentrirnim kapima. Naime, beauty tretmani kisikom veliki su trend zahvaljujući odličnim rezultatima, a dermo masaža kisikom u samo deset minuta unosi u kožu visoku koncentraciju čistog kisika i omogućuje ponovnu aktivaciju stanične proizvodnje. Trenutno dostupan tretman u ljekarnama odnosi se na „vodenu“ dermo masažu koja se izvodi s Oxy dermo masažerom GL6 u demonstrativne svrhe, a cilj je pokazati učinak dermoaktivnih koncentriranih kapi i drugih preparata te djelovanje masažera.

U kombinaciji s dermoaktivnim koncentrirnim kapima koži se u svega nekoliko minuta pruža, ovisno o potrebi, aktivna regeneracija stanica, efikasna zaštita, pravilna hidratacija i prehrana. Ovim tretmanom poboljšava se ravnomjerna aplikacija kapi i brža apsorpcija aktivnih sastojaka te su već nakon prvog tretmana vidljivi pozitivni pomaci svih morfoloških parametra kože. Koža je vidljivo svjetlija, kompaktnija, elastičnija, boljeg tonusa i hidratizirana. Lice je zaglađeno te je postignut trenutni lifting efekt koji značajno uklanja izražajne bore. Zvuči sjajno, zar ne? Međutim, niste sigurni koje dermoaktivne kapi su idealan odabir za vašu kožu? Ne propustite idealnu priliku - prijavite se i pošaljite fotografiju lica, a stručni savjetnici pomoći će vam u izboru idealnih dermoaktivnih kapi za vaše lice te vas naručiti na besplatan tretman dermo masaže kisikom u ljekarni. Pružite svojoj koži najbolju njegu i tretman kakav zaslužuje i uživajte u blistavoj i pomlađenoj koži nakon svega nekoliko minuta.

Više informacija: www.drops.servicesforpharmacies.com/hr-all.php

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju