Pončo je i ove sezone jedan od najpopularnijih jesenskih odjevnih komada. Ovu 'dekicu za odjenuti' volimo zbog njene udobnosti i topline koju pruža u hladno doba godine

Pončo već nekoliko godina ne silazi se liste najomiljenijih jesenskih odjevnih predmeta. Pončo može biti izrađen od konca, vune, s detaljima od kože i krzna zbog čega ga je vrlo lako ukomponirati s ostatkom garderobe. Dužina varira od kratke do ispod struka do dugačke koja seže sve do koljena.

Pončo je i ove sezone jedan od najpopularnijih jesenskih odjevnih komada

No, pončo ne mora biti rezerviran samo za jesen. Možemo ga nositi i zimi preko jakne ili kaputa. Pončo, iz milja zvan vunena dekica za odjenuti, među prvima je u kolekciju za jesen/zimu uvrstila modna kuća Burberry. Napravljena od kašmira i u čitavoj jesenskoj paleti boja s mogućnošću apliciranja inicijala vlastitog imena, Burberry se potrudio biti unikatan.

Prednost ponča je i ta što uglavnom dolazi u dvije ili tri veličine pa se teško može dogoditi da vam ovaj miljenik jeseni, popularan i zbog svog komotnog kroja, veličinom neće odgovarati. 

Kako bismo vam olakšali potragu za pončom baš po vašem ukusu, zavirili smo u trgovine i u foto galeriji izdvojili 8 modela koji će vas grijati cijelu sezonu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju