Ljetnom garderobom dominiraju haljine i suknje, ali brojne dame ne odriču se hlača čak ni u najtoplijem dijelu godine.

Galerija Bijelih hlača ne odričemo se ni po najvećim vrućinama Ponuda bijelih hlača u trgovinama - 12 Ponuda bijelih hlača u trgovinama - 11 +9 C&A, snižene s 39,99 na 19,99 eura (150,54 kn)

Ipak, većina zaljubljenica u hlače u najtoplijem dijelu godine izbjegava skinny modele i bira hlače širokih nogavica u kojima koža može disati kada se temperature popnu iznad 30 Celzijevih stupnjeva. Dodatni plus hlačama širokih nogavica može biti boja, a tijekom ljeta među najpopularnijima je definitivno bijela.

Bijele hlače širih nogavica izgledaju elegantno, a istovremeno su odabir u kojem se lakše podnose vrućine. Mogu biti dio poslovnih, svečanih i ležernih kombinacija, a žene ih nose u kombinaciji s natikačama, sandalama, ravnom obućom i visokim potpeticama.

Ovaj svestrani odjevni komad u ljetnim mjesecima redovito se pokazuje kao pun pogodak, a s obzirom na to da su počela sniženja, idealna je prilika za kupnju bijelih hlača po povoljnijoj cijeni.

Bijele lanene hlače omiljen su ljetni odjevni komad Tri kombinacije s bijelim lanenim hlačama za posao, kavu i večernji izlazak

Bijele suknje su nezaobilazan dio ljetne garderobe Već od 69 kuna: 15 bijelih suknji koje izgledaju baš dobro uz preplanulu put

Mi smo zato zavirili u ponudu trgovina i webshopova i u našoj galeriji izdvojili 12 modela bijelih hlača na sniženju, čija se cijena kreće već od 79 kuna.

Ponuda bijelih hlača u trgovinama - 4 Massimo Dutti, snižene s 449 na 299 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ponuda bijelih hlača u trgovinama - 8 Sinsay, snižene s 99,90 na 79,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ponuda bijelih hlača u trgovinama - 5 SheIn, snižene sa 17 na 13,49 eura (101,59 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju