Na vrhu popisa najboljih materijala za vruće ljeto svoje mjesto definitivno imaju pamuk i lan.

Galerija Bijele košulje i bluze nosive su na razne načine Ponuda bijelih bluza i košulja u trgovinama - 15 Ponuda bijelih bluza i košulja u trgovinama - 14 +12 H&M, 29,99 eura (225,36 kn)

Pamuk je jedna od najboljih tkanina za ljeto i vruće vrijeme. Mekan je, prozračan te dopušta koži da diše. Svatko za sebe može pronaći pamučni odjevni predmet koji će mu odgovarati. Naravno bitno je imati na umu da postoje razne mješavine pamuka i da nisu sve iste kvalitete.

Lan je još jedna nepogrešiva tkanina za vruće vremenske uvjete. Također je vrlo lagan i omogućava toplini da "pobjegne" iz tijela. Osim toga, lan se obično ne lijepi za kožu, a jedina potencijalna mana mu je činjenica da se teško glača. Ipak, već godinama žene gužvanje lana stavljaju u drugi plan i u ljetnim mjesecima uživaju u svim blagodatima ove tkanine.

Treća opcija su mješavine lana i pamuka u različitim postocima. Te mješavine također su popularne za izradu odjeće.

Među omiljenim komadima od gore spomenutih materijala i njihove mješavine definitivno su bluze i košulje, a u ljetnim mjesecima posebno su popularne one u bijeloj boji.

Zelena boja je hit proljetne sezone Za posao, kavicu i izlaske: 12 modela bluza i košulja idealnih za proljeće

Lan je posebno popularan u toplijem dijelu godine U svim bojama: 15 lanenih košulja i bluza koje ćete sigurno iznositi

Mi smo zato zavirili u ponudu trgovina i webshopova i u našoj galeriji izdvojili 15 košulja i bluza u bijeloj boji napravljenih od omiljenih ljetnih materijala.

Radi se o komadima koje ćete sigurno iznositi u nadolazećem periodu i koji će se lako uklopiti u ostatak garderobe te će biti nosivi na različite načine.

Ponuda bijelih bluza i košulja u trgovinama - 7 Sinsay, 69,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ponuda bijelih bluza i košulja u trgovinama - 13 H&M, 29,99 eura (225,36 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ponuda bijelih bluza i košulja u trgovinama - 6 Benetton, 349 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju