Među omiljenim materijalima u toplijem dijelu godine svoje mjesto definitivno ima lan, lagani i prozračni materijal koji je ugodan i na najvišim temperaturama.

Galerija Lan je posebno popularan u toplijem dijelu godine Lanene košulje i bluze - 15 Lanene košulje i bluze - 13 +12 Zara, 249,90 kn

Iako su u prošlosti mnogi izbjegavali lan smatrajući ga tkaninom koja je teška za nošenje i peglanje, posljednjih je godina činjenica da se malo više gužva pala u drugi plan i lan se vratio na velika vrata te dominira proljetno-ljetnom garderobom. Kako bi bio mekši, često se miješa s pamukom što ne utječe na njegove prednosti.

Posebno popularni komadi napravljeni od lana i njegovih mješavina su košulje i bluze. Žene ih vole jer su odličan izbor na vrućinama, nosive su u raznim prigodama, lako ih je kombinirati s ostatkom garderobe, ljeti su savršene u kombinaciji s kratkim  hlačama i dolaze u najrazličitim bojama pa svatko može pronaći opciju za sebe.

Zelena boja je hit proljetne sezone Za posao, kavicu i izlaske: 12 modela bluza i košulja idealnih za proljeće

I mi smo zavirili u ponudu trgovina i webshopova i u našoj galeriji izdvojili 15 lanenih košulja i bluza koje bi vam mogle postati omiljeni odjevni komad u nadolazećem periodu.

Lanene košulje i bluze - 10 Scotch & Soda (Europa92), 749 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Lanene košulje i bluze - 11 C&A, 29,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Lanene košulje i bluze - 4 Mango, 199,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju