Ljeto je tu, temperature su visoke, prvi toplinski valovi su pred nama, a zbog svega toga sandale su ovih dana postale omiljeni komad obuće i tako će ostati narednih par mjeseci.

Galerija Crne sandale mnogima su omiljeni izbor zbog svoje svestranosti Ponuda crnih sandala u trgovinama - 15 Ponuda crnih sandala u trgovinama - 14 +12 Zara, 449,90 kn

Iako su ljeti popularne žarke boje, kada su u pitanju sandale mnogi i dalje preferiraju crnu klasiku.

Svoju popularnost crne sandale definitivno mogu zahvaliti svojoj svestranosti. Mogu se nositi u raznim prigodama, lako ih je iskombinirati s ostatkom garderobe i jednostavno su dio ormara za koji se nikad ne trebamo brinuti da će izaći iz mode.

Ponuda crnih sandala uistinu je široka, a mi smo zavirili u ponudu trgovina i u našoj galeriji izdvojili modele stvorene za nošenje svaki dan.

Sandale s mašnom uljepšat će svaku ljetnu kombinaciju Od 69 kuna: 10 ljetnih sandala i cipela s mašnama za ljubiteljice štikla i ravnog đona

Lanene haljine hit su svakoga ljeta 10 savršenih haljina za ljeto koje vole sandale s ravnim đonom, ali i štikle

Radi se o sandalama s ravnim potplatom ili onima na potpeticu visoku tek nekoliko centimetara koje će se savršeno uklopiti u svaku garderobu, a na vama je samo da odaberete omiljeni model. 

Ponuda crnih sandala u trgovinama - 10 C&A, 19,99 eura (150,33 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ponuda crnih sandala u trgovinama - 1 Zara, 449,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ponuda crnih sandala u trgovinama - 6 SheIn, 10,25 eura (77,08 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju