Mašne su elegantan i šik detalj koji može razigrati različite modne kombinacije. Uljepšat će bluzu, lepršavu haljinu i hlače, ili pak kakav modni dodatak poput torbica i cipela.

Galerija Sandale s mašnom uljepšat će svaku ljetnu kombinaciju Sinsay natikače s mašnom, 69,90 kn Deichmann balerinke s mašnom, 149 kn +7 CCC salonke s mašnom, 299,90 kn

Mašne na cipelama popularan su izbor i ovoga ljeta bez obzira na to gdje su pozicionirane – sprijeda, postrance ili straga. Dolaze u različitim bojama te napravljene od raznovrsnih materijala.

Delikatna mašna nanizana od metala, primjerice, može ukrasiti natikaču ravnih potplata ili pak decentne štikle za vjenčanja i druge svečane prigode.

CCC salonke s mašnom, 299,90 kn CCC salonke s mašnom, 299,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Baršunasta mašna u upečatljivoj boji uljepšat će sandalu otvorenih peta i tankih visokih potpetica, ali i model udobne obuće s ravnom potplatom. Mašnice možete naći i na balerinkama, japankama i drugoj ljetnoj obući.

Lanene haljine hit su svakoga ljeta 10 savršenih haljina za ljeto koje vole sandale s ravnim đonom, ali i štikle

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 10 modela raznovrsne obuće s mašnicama za ljeto za ljubiteljice visokih potpetica i ravnog đona, a koje se mogu naći po cijeni od 69 do 1268 kuna.

Reserved natikače s mašnom, 179,90 kn Reserved natikače s mašnom, 179,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju