Ako pomoću make-upa želite postići svjež izgled i licu dati dozu sjajan, kremasto rumenilo je neophodan dodatak za vašu kozmetičku torbicu.

Galerija Glossier Cloud Paint Seamless Cheek Color Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick Revolution Fast Base rumenilo u stiku +6 Bobbi Brown Crushed Creamy Color for Cheek&Lips

Glatke formule kremastih rumenila olakšavaju dodavanje tog prirodnog izgleda, a za razliku od puderastih opcija, kremasta rumenila često su hidratantna, hranjiva opcija za kožu.

Također, mnoga od njih mogu se nanositi prstima što olakšava postupak šminkanja.

Kremasta rumenila pakirana su u posudice ili tubice, a dolaze i u obliku stikova.

Baš kao i s ostatkom make-upa, i kremasta rumenila trebate prilagoditi svojim potrebama i odabrati opciju koju će vaša koža odobriti, a ona može biti mat, satenska, blago svjetlucava…

Kako bismo vam olakšali pronalazak najbolje opcije, i mi smo zavirili u ponudu kremastih rumenila i u nastavku teksta kao i u našoj galeriji izdvojili deset opcija koje bi vam se mogle svidjeti.

1. Glossier Cloud Paint Seamless Cheek Color

Ovo gel-kremasto rumenilo obrazima osigurava prekrasan sjaj, jednostavno se nanosi i lako se bleda. Dolazi u cijelom nizu prekrasnih nijansi.

Glossier Cloud Paint Seamless Cheek Color Glossier Cloud Paint Seamless Cheek Color (Foto: Internetska stranica proizvođača)

2. Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick

Ovo kremasto rumenilo neprimjetno se stapa s kožo, a s njim možete posvijetliti i konturirati lice, osvježiti ten, naglasiti jagodice. Krasi ga svilenkasta tekstura. .

Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick (Foto: Internetska stranica proizvođača)

3. Revolution Fast Base rumenilo u stiku

Ovo rumenilo kremaste teksture ima mat završetak. Jednostavno se koristi i blenda, a kožu osvježava i naglašava obraze. Može se nanijeti prstima ili stikom.

Revolution Fast Base rumenilo u stiku Revolution Fast Base rumenilo u stiku (Foto: Internetska stranica proizvođača)

4. Bobbi Brown Crushed Creamy Color for Cheek&Lips

Jednostavno korištenje i dodavanje zdrave boje obrazima prednosti su ovog kremastog rumenila koje se može koristiti i na usnama. Rumenilo se lako blenda, a priliko nanošenja nema šanse da pretjerate, tvrde tvorci.

Bobbi Brown Crushed Creamy Color for Cheek&Lips Bobbi Brown Crushed Creamy Color for Cheek&Lips (Foto: Internetska stranica proizvođača)

5. trend !t up Multi Stix

Ovaj proizvod na koži ostavlja puderasti shimmer efekt, a nježna kremasta tekstura lako se nanosi na lice i iznimno je ugodna. Osim kao rumenilo, može se koristiti na usnama i očima.

trend !t up Multi Stix trend !t up Multi Stix (Foto: Internetska stranica proizvođača)

6. Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush

Tvorci ovog rumenila kažu da je lagano poput zraka, nemasno i trenutno se stapa s kožom koja izgleda kao da ste se sunčali, dobro naspavali i pili puno vode. Jednostavno je za korištenje i s njim je nemoguće pretjerati.

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush (Foto: Internetska stranica proizvođača)

7. Zara olovka u boji Manifesto

Ova olovka za šminkanje kremaste teksture sadrži hijaluronsku kiselinu. Koži pruža trenutačni hidratantni učinak, a osim na obraze može se nanositi na oči, usne i tijelo.

Zara olovka u boji Manifesto, 12,95 eura Zara olovka u boji Manifesto, 12,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

8. Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush

Ovo kremasto rumenilo sadrži hidratatntne sastojke koji hrane kožu i istovremeno joj daju sjaj. Ima laganu, kremastu, svilenkastu teksturu koja kožu transformira i daje joj cjelodnevni sjaj.

Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush (Foto: Internetska stranica proizvođača)

9. Charlotte Tilbury Easy Lip & Cheek Wand

Ovaj stik za obraze, koji se može koristiti i na usnama, ima laganu kremastu teksturu s mat završetkom.

Charlotte Tilbury Easy Lip & Cheek Wand Charlotte Tilbury Easy Lip & Cheek Wand (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Osim što proljepšava izgled kože, rumenilo je i hrani, a jedna od prednosti je i jednostavno nanošenje.

Rumenilo koje ovih dana svi kupuju i dijele mu čiste petice Volite li i vi tekuća rumenila? Nijansa Dream Pop Nijansa Peach Pop +1 Nijansa Pink Pop

10. Boolab Blurring Balm Sweeter Kiss

Ovaj balm može se koristiti kao kremasto rumenilo i ruž za usne. Može se nanositi prstima, kistom ili spužvicom. Visoko je pigmentiran pa je za šminkanje potrebna vrlo mala količina.

Boolab Blurring Balm Sweeter Kiss Boolab Blurring Balm Sweeter Kiss (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju