Šljokice su neizostavan dio glamuroznih kombinacija, a posebno su omiljene tijekom slavljeničkog prosinca.

Galerija Šljokice su neizostavan dio slavljeničkog prosinca Reserved, 17,99 eura Mango, 49,99 eura +12 Na-kd, 62,97 eura

Uoči i tijekom najljepšeg blagdanskog perioda, koji obiluje raznim proslavama i okupljanjima, mnoge dame odluče zablistati u šljokičastim komadima, a osim u večernjim izdanjima šljokice se mogu nositi i kao dio dnevnih kombinacija. Tada je bitno, kako je u jednoj od epizoda videoserijala Dreskod savjetovao stilist Marko Grubnić, šljokice pažljivo dozirati.

Kad su u pitanju šljokice zaista je nekad manje više, kad se radi o dnevnim kombinacijama, rekao je Marko.

S obzirom na to da vrijeme leti pa su i blagdani sve bliže, trgovine su, svjesne popularnosti šljokica u nadolazećem periodu, već napunile svoje police i webshopove komadima ukrašenim šljokicama.

C&A, 79,99 eura C&A, 79,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Pored omiljenih haljina, u ponudi su šljokičaste suknje, hlače, bluze, topovi, odijela... Na vama je samo da odaberete komad koji se najbolje uklapa u vaš stil i na vrijeme osigurate kombinaciju u kojoj ćete blistati tijekom slavljeničkog prosinca.

Dama iz Zagreba u haljini koju se mnogi ne usude nositi tijekom dana Haljina brenda Zara Šljokičasta haljina iz Zare Street style izdanje sa zagrebačke špice +1 Plavokosa dama na zagrebačkoj špici u šljokičastoj haljini

Još savjeta Marka Grubnića kada su u pitanju šljokice kao dio odjevnih kombinacija pogledajte u nastavku.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju