Iza nas je još jedan toplinski val, a promjena vremena donijela nam je kratkotrajno osvježenje. Sudeći prema dugoročnim prognozama, jesen bi ove godine mogla biti puno toplija nego inače, pogotovo njezin početak.

Galerija Haljina brenda Zara Šljokičasta haljina iz Zare Street style izdanje sa zagrebačke špice +1 Plavokosa dama na zagrebačkoj špici u šljokičastoj haljini

To znači da ćemo još pričekati sa spremanjem ljetne garderobe u stražnji dio ormara. Visoke temperature posljednjih su dana čak i najvećim ljubiteljicama mode ublažile želju za eksperimentiranjem, a većina kombinacija koje smo viđali na zagrebačkoj špici sastojala se od udobnih i lepršavih odjevnih komada, uglavnom u neutralnim bojama i klasičnim krojevima.

Međutim, jedna plavokosa dama unijela je malo blještavila na vreli asfalt i oduševila nas svojim izdanjem.

Street style izdanje u šljokičastoj haljini iz Zare Street style izdanje u šljokičastoj haljini iz Zare (Foto: Josip Moler/Cropix)

Često smo pisali o nošenju šljokica u dnevnim prigodama koje su se iz dodatka rezerviranog za svečanije večernje prigode pretvorio u itekako poželjan element u svakodnevnim kombinacijama.

Nema šanse da se netko ne okrene za vama ako u dnevne kombinacije uključite šljokice. Dajte mašti na volju, igrajte se sa šljokicama, izađite van i zablistajte, savjetovao je Marko Grubnić u našem videoserijalu Dreskod.

Koliko dobro šljokice mogu izgledati u dnevnom izdanju pokazala nam je naša današnja street style zvijezda koja ne prošetala centrom Zagreba u Zarinoj haljini.

Šljokičasti model midi kroja u maslinastoj nijansi zelene boje rasprodan je na hrvatskim stranicama brenda, ali dostupan je na britanskim za 5,99 funti (6,99 eura).

Haljina brenda Zara Haljina brenda Zara (Foto: Zara)

Plavokosa ljepotica haljinu je u struku stegnula remenom u konjak-smeđoj nijansi koja se savršeno spaja s bojom haljine, a remen se pak podudarao s bojom odabrane torbe. Kombinacija je zaokružena sandalama koje su također ukrašene blještavim elementima - raznobojnim cirkonima.

Nosite li šljokice u dnevnim prigodama?

glasova:

Najljepši modni duo na zagrebačkoj špici u savršenim ljetnim kombinacijama Najljepši street style duo na zagrebačkoj špici Fantastična drvena torbica u street style izdanju sa zagrebačke špice Detalj iz street style izdanja sa zagrebačke špice +1 Najljepši street style duo na zagrebačkoj špici

Tako se to radi! Dama sa zagrebačke špice koja se usudi biti drukčija Efektna street style izdanja sa zagrebačke špice - 1 Efektna street style izdanja sa zagrebačke špice - 2 Efektna street style izdanja sa zagrebačke špice - 3 +11 Efektna street style izdanja sa zagrebačke špice - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju