Jesen je tu, a skupa s njom vraćamo se i nekim omiljenim jesenskim odjevnim komadima među kojima su definitivno pletene suknje.

Galerija Pletene suknje su među omiljenim jesenskih komadima &OtherStories, 69 eura Pull&Bear, 25,99 eura +12 Stradivarius, 22,99 eura

Pletene suknje svih dužina svake godine budu pravi modni hit. Osim što su tople, one pružaju mogućnosti za slaganje fantastičnih modnih kombinacija.

Mogu se nositi u kombinaciji s pletivom, ali i ostatkom garderobe. Odlično izgledaju kao dio poslovnih kombinacija, ali nositi ih možete i na druženje s prijateljicama ili u nekim večernjim prigodama.

H&M, 30,99 eura H&M, 30,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kada je u pitanju obuća, i tu u obzir dolaze razne opcije - od tenisica pa sve do štikli.

U svakom slučaju, imati pletenu suknju u ormaru znači imati komad koji će vam uvijek poslužiti kao osnova za slaganje šik jesenskih kombinacija.

Ako ste upravo u potrazi za pletenom suknjom, i mi smo zavirili u ponudu trgovina i u galeriji na početku teksta izdvojili 15 modela dužina i krojeva koje možete dodati u vašu garderobu.

15 jesenskih haljina u tako dobroj nijansi sive boje Melankolična siva bit će veliki jesenski hit Zara, 29,95 eura Mango, 39,99 eura +13 s.Oliver, 39,99 eura

12 najpopularnijih modela traper suknji koje se ove jeseni nose na posao i u izlaske Traper suknje midi i maksi kroja popularan su izbor ove jeseni s.Oliver traper suknja, 38,99 eura Reserved traper suknja, 35,99 eura +9 Stradivarius traper suknja, 25,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju