Iako visoke potpetice imaju svoje čari i razloge zbog kojih ih volimo, najčešće i nije tako lako provesti čitav dan u visokoj peti. Udobnost je već dugo mnogim damama modni imperativ.

Galerija Blok petama mnoge dame daju prednost zbog stabilnosti i udobnosti Mango, 249,90 kn Sinsay, 119,90 kn +12 Zara, 399,90 kn

Ipak, za dane u kojima bismo u svoje modne kombinacije rado uključili cipele na visoku petu, postoje opcije koje su stabilnije i udobnije od klasične, tanke visoke pete. Radi se o modelima s blok petom koji većini žena ne stvaraju problem pri hodanju, posebno ako se ne radi o previsokoj peti.

Zato smo za sve dame kojima su draži ovakvi stabilniji oblici visokih peta zavirili u ponudu trgovina i webshopova i u našoj galeriji izdvojili 15 modela sandala s blok petom koje će se nositi u nadolazećem periodu.

Salonke imaju svoje mjesto u mnogim ormarima 15 modela štikli koje će začiniti svaku proljetnu kombinaciju

Radi se o modelima koji će se savršeno uklopiti u sve proljetne i ljetne kombinacije, a koji jednako sjajno izgledaju uz traperice, suknje i haljine te su nosivi u svakodnevnim, ali i svečanijim prigodama. Na vama je samo da odaberete model koji vam se najviše sviđa.

Mango, 249,90 kn Mango, 249,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Next, 214 kn Next, 214 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Sinsay, 119,90 kn Sinsay, 119,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju