Netko ih nosi svaki dan, netko povremeno, a netko samo u posebnim prigodama. Naravno tu su i oni koji ih izbjegavaju, ali činjenica je da salonke imaju svoju vojsku vjernih obožavateljica koje vole dozu samopouzdanja i dobrog osjećaja koje im ovaj model cipela daje.

Neki od razloga zašto žene vole salonke su činjenica da vizualno izdužuju noge, da svaku kombinaciju podižu na višu razinu i našem odijevanju dodaju dozu ženstvenosti.

Visoke pete mogu povoljno utjecati na naše držanje jer nas potiču da se uspravimo kako bismo održali ravnotežu. Štikle sa sobom jednostavno donose dozu sofisticiranosti, a to zna i vojvotkinja Catherine Middleton kojoj su upravo salonke redoviti izbor za razne prigode.

One brenda Gianvito Rossi toliko voli da ima najmanje šest pari u različitim bojama i vjerna im je već godinama.

Catherine Middleton Nosila ih je i na krunidbi: Baš dobre štikle koje Catherine Middleton toliko voli da ima barem šest pari

Ako ste i sami u potrazi za parom salonki kojima će biti omiljeni komad obuće u vašerm ormaru, zavirite u našu galeriju gdje smo izdvojili 15 modela koji će se savršeno uklopiti u proljetne odjevne kombinacije. Ako ste ljubiteljica ovog modela štikli, dobit ćete par koji ćete nositi uz traperice, suknje, haljine, fine hlače...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju