Špagerice su omiljena proljetna obuća, a mjesto među njihovim najvećim obožavateljicama ima španjolska kraljica Letizia, koja je svojim izdanjima mnogo puta potvrdila da ih rado nosi u raznim prigodama, u kombinaciji s raznim odjevnim komadima.

Galerija Kraljica Letizia obožava nositi špagerice Kraljica Letizia obožava nositi špagerice Catherine Middleton u špagericama +11 Planet obuća, 18,45 eura

Osim nje, na popisu slavnih dama koje vole nositi špagerice su Jill Biden, Jennifer Lopez, Catherine Middleton...

Kraljica Letizia obožava nositi špagerice Kraljica Letizia obožava nositi špagerice (Foto: Profimedia)

Catherine Middleton u špagericama Catherine Middleton u špagericama (Foto: Profimedia)

Špagerice su obuća koju i brojne druge dame vade iz ormara čim dovoljno zatopli, a među omiljenim modelima definitivno su špagerice s platformom.

Osim što vizualno izdužuju noge i čitavu figuru čine vitkijom, one su i svestrana obuća koja se savršeno uklapa u cijeli niz modnih kombinacija.

Vlatka Pokos: Zlatne sandale koje i nakon 20 godina oduševljavaju ljubiteljice štikli Vlatka Pokos u zlatnim štiklama na Splitskom festivalu 2003. godine - 3 Vlatka Pokos u zlatnim štiklama na Splitskom festivalu 2003. godine - 4 Vlatka Pokos u zlatnim štiklama na Splitskom festivalu 2003. godine - 2 +3 Vlatka Pokos u zlatnim štiklama na Splitskom festivalu 2003. godine - 1

S obzirom na to da temperature još nisu dovoljno visoke za otvorene sandale, za sve dame koje jedva čekaju nositi špagerice zavirili smo u ponudu trgovina i izdvojili 12 modela sa zatvorenim prstima koji već sad mogu postati dio sjajnih proljetnih modnih kombinacija. Možete ih pogledati u galeriji na početku teksta.

Bershka, 35,99 eura Bershka, 35,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju