Među mnogim voditeljskim angažmanima koje je odradila u karijeri Vlatka Pokos u srpnju 2003. godine vodila je i Splitski festival, jedan od najvećih i najvažnijih glazbenih festivala u Hrvatskoj. Osim svojom velikom profesionalnošću i elokventnošću, Vlatka je uvijek plijenila pažnju i svojim modnim odabirima pa je tako i u Splitu zablistala u laganoj bež haljini sa zlatnim detaljima.

Galerija Vlatka Pokos u zlatnim štiklama na Splitskom festivalu 2003. godine - 3 Vlatka Pokos u zlatnim štiklama na Splitskom festivalu 2003. godine - 4 Vlatka Pokos u zlatnim štiklama na Splitskom festivalu 2003. godine - 2 +3 Vlatka Pokos i Goran Karan na Splitskom festivalu 2003. godine

Vlatka Pokos oduvijek je bila velika ljubiteljica elegancije i profinjenosti, a to se naročito odražavalo u izboru njezinih modnih kombinacija. I privatno i profesionalno Vlatka se isticala izborom nepogrešivih odjevnih izdanja, a takav je bio i stajling voditeljice na Festivalu zabavne glazbe Split prije 20 godina.

Vlatka Pokos u zlatnim štiklama na Splitskom festivalu 2003. godine - 4 Vlatka Pokos u zlatnim štiklama na Splitskom festivalu 2003. godine (Foto: Paun Paunović/Cropix)

Vlatka je izgledala fantastično u bež haljini koja lijepo prati liniju tijela, a dvoslojna kreacija bila je sačinjena od haljine sa širokim linijama preko koje je išao dodatak od tila. Haljina je bila ukrašena zlatnim cvjetovima koji su se lijepo sjajili. Ženstveno izdanje voditeljica je upotpunila glamuroznim zlatnim sandalama na visoku tanku potpeticu s tankim remenčićima koji drže stopalo i vezanjem oko gležnja.

Vlatka Pokos: Kultna haljina s izbora za Miss Hrvatske koja se ne zaboravlja Vlatka Pokos 2000. godine Vlatka Pokos 2000. godine Vlatka Pokos 2000. godine +1 Vlatka Pokos 2000. godine

Izdanje staro 33 godine: Dokaz da je Vlatka Pokos oduvijek bila ljubiteljica elegancije Vlatka Pokos Vlatka Pokos u sjajnoj kombinaciji Vlatka Pokos +4 Vlatka Pokos

Lagana haljina s dodatkom zlatne boje bila je savršen odabir za toplu splitsku večer te 2003. godine i vođenje čuvenog glazbenog festivala.

Vlatka Pokos u zlatnim štiklama na Splitskom festivalu 2003. godine - 2 Vlatka Pokos i Vanna na Splitskom festivalu 2003. godine (Foto: Paun Paunović/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju