Počelo je proljeće, što znači da će tenisice postati glavni dio brojnih modnih kombinacija.

Galerija Tenisice s debljim potplatima izdužuju noge Nike, 159,99 eura H&M, 44,99 eura +12 Next, 56 eura

Već dugo tenisice nisu rezervirane samo za sportske i ležerne kombinacije. Postale su obuća koja se nosi u raznim prigodama i kombinira na razne komade odjeće, od lepršavih haljina sve do odijela.

Među modelima koji su popularni iz sezone u sezonu jesu tenisice s debljim đonom koje dame vole nositi jer, između ostalog, dodaju centimetre i izdužuju noge. Osim toga one su detalj koji podiže svaku kombinaciju na jednu novu razinu.

Trgovine u ponudi imaju razne modele tenisica s debljim potplatima, od platnenih tenisica preko chunky modela pa sve do tenisica espadrila, koje su posebno popularne u proljetnim mjesecima.

Najljepši uzorak: 15 midi i maksi haljina koje ovo proljeće neće imati konkurenciju Cvjetne haljine popularne su u proljetnim mjesecima Haljine iz proljetnih i ljetnih kolekcija svjetkih dizajnera za 2023. godinu - 7 AD Twenty (Europa92), 52,99 eura +13 Stradivarius, 25,99 eura

I mi smo zavirili u ponudu trgovina i webshopova i u našoj galeriji izdvojili 15 modela tenisica s debljim đonom koje će se uklopiti u razne stilove.

Nike, 159,99 eura Nike, 159,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Reserved, 22,99 eura Reserved, 22,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Stradivarius, 27,99 eura Stradivarius, 27,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju