Zelena boja veliki je hit ovog proljeća, a baloner je uvijek popularan proljetni odjevni komad. Kada se ove dvije stavke spoje, dobije se komad odjeće koji ćemo u nadolazećem razdoblju često viđati na gradskim ulicama.

Galerija Ovog proljeća bit će popularni baloneri u raznim nijansama zelene Stradivarius, 299,90 kn Massimo Dutti, 1199 kn +9 Bershka, 399,90 kn

Baloner je općenito omiljeni komad koji se savršeno uklapa u nestabilno proljetno vrijeme. I dok su među najpopularnijim modelima definitivno oni u bež boji, jednako sjajno izgledaju i baloneri u raznim nijansama zelene.

Posebno popularni su baloneri u maslinastim nijansama, ali oni koji se žele istaknuti na ulici birat će odvažnije boje. Ako se u obzir uzme činjenica da je zelena boja najavljena kao jedna od onih koje ovog proljeća neće imati konkurenciju, ne čudi da trgovine na svojim policama i u webshopovima već neko vrijeme imaju spremne zelene balonere.

Slika nije dostupna Od 199 kuna: 13 modela najpopularnijih balonera koje ćemo nositi ovog proljeća

Mi smo zavirili u njihovu ponudu i u našoj galeriji izdvojili 12 balonera u raznim nijansama zelene. Tu su kraći i duži modeli, kao i oversized i klasični baloneri, tako da svatko može pronaći model koji mu najviše odgovara i proljeće provesti u omiljenom modnom klasiku.

Stradivarius, 299,90 kn Stradivarius, 299,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

CA C&A, 49,99 eura (379 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

s.Oliver, 639 kn s.Oliver, 639 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju