Čitava vojska pomagača bila je potrebna kako bi se "svladala" haljina u kojoj je Jennifer Lopez stigla na premijeru svoga novog filma "Second Act" održanu u New Yorku.

Galerija Jennifer Lopez u haljini poput šećerne vate - 2 Jennifer Lopez u haljini poput šećerne vate - 8 Jennifer Lopez u haljini poput šećerne vate - 1 +3 Jennifer Lopez u ekstravagantnoj haljini Giambattiste Vallija

Odjevena u ekstravagantnu ružičastu kreaciju dizajnera Giambattiste Vallija, Jennifer Lopez nije bilo jednostavno hodati u ovoj haljini od tila s ogromnim šlepom. Već na izlasku iz limuzine 49-godišnjoj divi trebala je pomoć u svladavanju šlepa na haljini koja je s prednje strane kratka te podsjeća na baletnu haljinicu.

Čitava vojska pomagača bila je potrebna kako bi se 'svladala' haljina u kojoj je Jennifer Lopez stigla na premijeru filma 'Second Act'



Uz ovu dramatičnu toaletu Jennifer je nosila vrtoglavo visoke štikle s platformom zlatno-srebrne boje. Haljina i štikle dodatno su naglasile čvrste fit noge strastvene ljubiteljice tjelovježbe. Stajling je upotpunila s metalnom torbicom modne kuće Jimmy Choo te svjetlucavim nakitom. Kosu je nosila svezanu u visoku punđu, zaštitni znak slavne pjevačice i glumice.

Ekstravagantna kreacija koja će sigurno ostati zapamćena mnogima je ipak bila previše.

Sviđa li vam se ekstravagantna kreacija koju nosi Jennifer Lopez?

glasova:

Izgleda poput šećerne vate, komentirao je jedan korisnik interneta, dok su drugi pojavu Jennifer Lopez usporedili s četkom za čišćenje WC školjke i rolom WC papira, a haljinu opisali neukusnom i pretjeranom.


U romantičnoj komediji "Second Act" Jennifer Lopez glumi Mayu, koja radi slabo plaćeni posao. Maya dobije priliku ostvariti svoje profesionalne ambicije kada privatno financijsko poduzeće povjeruje da je ona uspješna konzultantica te ju zaposli za vođenje velikog posla.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju