Prilikom organizacije vjenčanja, odabir vjenčanice je za gotovo sve mladenke najveći izazov, ali i slatka muka kojoj će posvetiti najviše vremena prilikom organizacije najromantičnijeg dana u životu. Danas je izbor vjenčanih haljina beskonačan, a započinje u 'domaćem' salonu dok su virtualne granice na online trgovinama koje će dostaviti vjenčani glamur na vašu kućnu adresu. A kako bismo se prisjetili kako je to bilo nekada, u vrijeme naših roditelja, prekopali smo obiteljske albume i naišle na prave dragulje retro romantike

Prva asocijacija na vjenčanje, ne samo ženama već i muškarcima, bez sumnje je vjenčanica. Mladoženje će za tu priliku kupiti klasično odijelo koje će im biti svečana odjeća za nadolazeće godine dok ne 'stegnu' kilogrami, dok će mladenka mjesecima tražiti idealnu vjenčanu haljinu u koju će se ona zaljubiti na prvi pogled, a on iznova u svoju buduću suprugu.

Imate li i vi fotografiju s vjenčanja svojih roditelja koju želite objaviti na Zadovoljna.hr pošaljite nam je našu e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr

Danas vjenčanice mogu zadovoljiti svačije ukuse, modne 'mušice' i prohtjeve, jer izbor krojeva i glamuroznih tkanina može konkurirati holivudskim grandioznim produkcijama.

>> Ukradite ideju: 5 najoriginalnijih fotografija s vjenčanja

Čipka i svjetlucave perlice žive u sretnom braku, baš kao i brušena svila te organdi i beskonačni parovi stvoreni u modnoj vjenčanoj bajci.

Ako ste jedan od budućih mladenki koja se ipak pribojava beskonačne potrage, nervoze ili nepronalaženja 'it' haljine, podsjetit ćemo vas na on što je tog dana najvažnije.

U tome će nam pomoći fotografije vjenčanja iz naših obiteljskih albuma na kojima su vjenčanice jednostavne, 'čiste' i čarobne jer i poslije toliko vremena izazivaju samo najljepše i najiskrenije emocije.

I zato brinite, za nekoliko godina i desetljeća, vjenčanica na vašoj fotografiji bit će upravo takva, a ono o čemu će se pričati biti će sličnosti koje će s vama dijeliti vaša kćerka ili unuk te zaljubljeno lice vašeg budućeg supruga.

Imate li i vi fotografiju s vjenčanja svojih roditelja koju želite objaviti na Zadovoljna.hr, pošaljite nam je našu e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju