Život doista piše impresivne priče koje nam mogu biti velika pouka o tome kako slabije od sebe ne treba ignorirati nego poslušati urođeni instinkt i pomoći. Da se majka priroda o ugroženima najbolje brine, dokazala je priča iz Irske u kojoj je junakinja maca posvojila tri napuštena pačića

Ronan i Emma Lally iz Irske bili su itekako iznenađeni situacijom u kojoj je mačka prigrlila tri napuštena pačića pod svoje okrilje. Iako su farmeri prvotno planirali pačićima omogućiti normalan razvoj ispod umjetnog svjetla ne bi li im omogućili potrebnu toplinu za razvoj dogodio se neočekivani razvoj događaja.

Maleni pačići zaštitu od surove prirode pronašli su u zamjenskoj mami, crno bijeloj maci

>>Slijepi štenac Ray Charles rastopio srca širom svijeta

Maleni pačići zaštitu od surove prirode koja bi im mogla biti velika prijetnja pronašli su u zamjenskoj mami. Crno bijela mačka, inače mama troje mačića, svoj majčinski nagon pokazala je već pri prvom susretu s pačićima.

Ronana i Emma tvrde kako su bili prvotno u strahu kako mama maca ne bi ozljedila mladunčad druge vrste, no ona ih je zaštitila šapom ugrijala, nahranila i zaigrala se s malenom trojkom.

Oduševljeni farmeri od tada svakodnevno snimaju razvoj događaja u skladnoj obitelji i videom oduševljavaju svijet.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju