Nakon kraćeg zimskog sna, Robert Hromalić i njegov predivno uređeni Le Kolač u Parku Kneževa vraćaju se sa svojim izvornim slasticama u osvježenom obliku.

Galerija Čokolada i tonka Le Kolač osvaja primamljivim macaronsima Foccacia Caesar piletina +7 Matcha-yuzu Mille Feuille

Jedan od najboljih domaćih pastry chefova osvojio je zagrebačku gastro scenu prije točno 5 godina kada se pojavio na njoj, educirao mnoge slastičare i predstavio moderne trendove slastičarstva u Hrvatskoj, a takve okuse i izgled kolača bilo je nemoguće zaboraviti. Kako ponosno najavljuju iz Le Kolača, radi se o velikom povratku njihovih proslavljenih kolača u originalnom duguljastom obliku koje smo svi zavoljeli, ali i nekim potpuno novim uzbudljivim izvedbama koje će biti izazov za nepce.

Le Kolač je zadržao omiljene okuse poput lješnjaka i karamele, čokolade i tonke, baskijskog cheesecakea i tarta od pekan oraha. Novi okusi matcha-yuzu Mille Feuille, eclair s jagodom i šampanjcem te eclair tiramisu, još jednom dokazuju Hromalićevu nepromijenjenu strast za savršenstvom. Svi dostupni okusi dolaze i u neodoljivim mini verzijama. U ponudu se vraća i signature kolekcija od šest kolača po vašem izboru, uz besplatan kolač, također po vašem izboru.

Six-pack miks kolača Six-pack miks kolača (Foto: Le kolač)

Nama su kupci uvijek na prvom mjestu, a njihove povratne informacije otkrivale su želju za povratkom na originalni koncept na kojem je Le Kolač izgradio svoje temelje. Iako smo se vratili na najprodavanije okuse iz nekadašnjeg menija, to ne znači da nismo bili spremni dodati nove elemente ili unapređenja. Istovremeno smo osvježili ponudu i prostor, ali zadržali prepoznatljiv stil Le Kolača te s veseljem započinjemo novo uspješno poglavlje naše priče, ističe Hromalić.

Novost je slana ponuda

Tijekom dana, u Le Kolaču je dostupna nova slana ponuda sa šest paniranih focaccia sendviča u različitim varijantama - jaja i špek, losos, Caesar piletina, grilani sir, pečena svinjetina te mortadela i pesto. Focaccie su dostupne u single ili double varijantama, uz umake od avokada ili sira, ili u six-pack pakiranju po promotivnoj cijeni, uz jedan sendvič besplatno. Istu ponudu bit će moguće naručiti putem Wolt aplikacije ili web shopa.

Tu je i prostrana terasa okružena zelenilom koja čini Le Kolač oazom mira i opuštanja. Na njoj se svakodnevno, osim toplih napitaka i širokog izbora klasičnih pića, poslužuju osvježavajući kokteli s neobičnim sastojcima poput jogurta, bijele breskve, sečuanskog papra i sirupa od prženog lješnjaka.

Matcha-yuzu Mille Feuille Matcha-yuzu Mille Feuille (Foto: Le kolač)

S obzirom na Hromalićevo školovanje na prestižnom pariškom Ferrandiju i višegodišnje stručno usavršavanje u zemlji iz koje dolaze neki od najsofisticiranijih deserata s visokokvalitetnim sastojcima - Francuskoj, ne čudi što odmak od tradicije čini ovog istaknutog pastry chefa i njegove recepte potpuno drugačijim od ostalih.

Bilo da želite započeti dan uz kavu i ukusni doručak u ugodnoj atmosferi, uzeti predah od posla, svratiti na putu kući ili dolazite s drugog kraja svijeta, Le Kolač u potpuno novom ruhu, unutar jednog od najljepših stambenih kompleksa u Zagrebu, idealno je mjesto koje možete posjetiti od ponedjeljka do subote, u periodu od 8 do 22 sata, i jednostavno samo uživati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju