Kada zamišljaju svoju idealnu vjenčanicu, mnoge mladenke vide svjetlucavu haljinu koja uvijek izgleda glamurozno i otmjeno.

Galerija \'Posipane\' vjenčanice uvijek imaju dozu glamura - 3 \'Posipane\' vjenčanice uvijek imaju dozu glamura - 8 \'Posipane\' vjenčanice uvijek imaju dozu glamura - 10 +7 Next, vjenčanica Maya Bardot, 1325 kn  

Naročito glamurozno izgledaju vjenčanice posute šljokicama, svjetlucavim kamenčićima i drugim sjajnim detaljima koji se lijepo presijavaju na svjetlosti i tako stvaraju očaravajući dojam. Uz čipku, saten i til, svjetlucavi ukrasi bez sumnje su jedan od detalja koji mnoge mladenke žele na svojoj vjenčanici, naročito mladenke kojima je doza glamura imperativ.

Vjenčanice za 2020. godinu - 6 Vjenčanice za 2020. godinu: Trend koji pristaje i manjim i većim grudima

Vjenčanica posipana svjetlucavim detaljima izgledat će glamurozno bez obzira na to dominiraju li šljokice na haljini ili su decentan ukras.

(Ni)je za svaku mladenku: Trend koji vjenčanicama daje drugačiju romantičnu notu Vjenčanice kakve će se nositi u 2020. godini - 4 Vjenčanice kakve će se nositi u 2020. godini - 8 Vjenčanice kakve će se nositi u 2020. godini - 13 +10 Vjenčanice kakve će se nositi u 2020. godini - 12

Ako je vaš izbor svjetlucava vjenčanica, svakako kliknite na našu fotogaleriju na početku teksta u kojoj vam donosimo inspiraciju za pronalazak vaše savršene haljine za taj poseban dan.

\'Posipane\' vjenčanice uvijek imaju dozu glamura - 10 Monsoon, vjenčanica Victoria, 1310 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju