Zaklada Novak Đoković, na čelu s njezinom suosnivačicom i globalnom direktoricom Jelenom Đoković, u regiju je dovela dr. Gabora Matea. Mađarsko-kanadski liječnik i autor koji se u svom radu fokusira na povezanost bolesti s ranim razvojem i traumama, nakon predavanja i radionice u Beogradu održao je panel u Sarajevu.

Galerija Jelena Đoković i Gabor Mate Poslovna elegancija Jelene Đoković na predavanju u Sarajevu Jelena Đoković na predavanju u Sarajevu +1 Jelena Đoković

Svi imamo probleme. Mnogi od nas odrastu, a da nisu svjesni da je trauma koju su doživjeli u djetinjstvu igrala važnu ulogu u kreiranju njihove ličnosti. Regija u kojoj živimo prošla je kroz teška vremena koja su ostavila dubok trag u svima nama. Čak i danas, ta vremena utječu na to kako mislimo, kako se ponašamo, i, naposljetku - kako živimo. Kao organizacija koja se zalaže za prevenciju, Zaklada Novak Đoković dovodi svjetski priznate stručnjake u oblasti ranog razvoja i obrazovanja. Poslije razgovora o svjesnom roditeljstvu s dr. Shefali Tsabary prošle godine, ove ćemo jeseni s dr. Mateom napraviti još jedan korak dalje, poručili su uoči predavanja iz zaklade.

Jelena Đoković i Gabor Mate Jelena Đoković i Gabor Mate (Foto: Armin Durgut/Pixsell)

Moderatorica predavanja bila je Jelena Đoković, koja je tom prigodom očitala i modnu lekciju o poslovnoj eleganciji.

Jelena je u ovakvim prigodama uvijek vrlo elegantna i decentno odjevena pa je tako i ovaj put odabrala kombinaciju koju možemo opisati kao klasičnu poslovnu eleganciju s pomakom. Naime, umjesto sakoa standardne dužine i kroja, Jelena je odabrala kratki karirani sako vrlo oštrih linija.

Poslovna elegancija Jelene Đoković na predavanju u Sarajevu Klasične crne hlače u kombinaciji s pletenim topom i efektnim sakoom tvore sjajno poslovno izdanje Jelene Đoković (Foto: Armin Durgut/Pixsell)

Ispod njega je nosila crni pleteni top i po mnogima najpopularnije ženske hlače – klasični model u crnoj boji. Crne hlače jedan su od klasika u ženskom ormaru, i to s dobrim razlogom. Jednostavno ne postoji prigoda u kojoj ih ne možete odjenuti i lako kombinirati s drugim odjevnim komadima.

Klasične crne hlače...

glasova:

Izgledat će sjajno uz sve - običan top bez rukava, T-shirt, klasičnu bijelu košulju ili lepršavu bluzu s efektnim uzorkom. Nosive su i u poslovnim i u svečanim prigodama i zato ih zasluženo nazivamo nezamjenjivim hlačama.

Jelena Đoković Jelena Đoković (Foto: Armin Durgut/Pixsell)

Korzet Jelene Đoković s kojeg je teško skrenuti pogled Jelena Đoković uvijek privlači poglede svojim modnim izborima Jelena Đoković na predavanju se pojavila u društvu supruga Novaka Jelena Đoković u narančastom korzetu brenda Marella +2 Marella korzet, 147 eura

Kakvo izdanje za kazalište! Glamurozne štikle zasjenile su i crop-top Jelene Đoković Jelena Đoković u crop-topu i štiklama brenda Gianvito Rossi - 4 Jelena Đoković u crop-topu i štiklama brenda Gianvito Rossi - 1 Jelena Đoković u crop-topu i štiklama brenda Gianvito Rossi - 3 +2 Jelena Đoković nosi štikle talijanskog brenda Gianvito Rossi

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju