Po šumi, širom, bez staze, puta, Ježurka Ježić povazdan luta… Slažete li se da je Ježeva kućica jedna od najboljih priča za djecu ikad napisana?

Galerija Poster brenda Dilemma na Ježevu kućicu Poster brenda Dilemma na Ježevu kućicu Poster brenda Dilemma na Ježevu kućicu +1 Poster brenda Dilemma na Ježevu kućicu

Nastala je davne 1949. iz pera Branka Ćopića, a današnji je klinci vole jednako kao naši bake i djedovi.

Domaći brend Dilemma prepoznao je važnost te vrijedne slikovnice za djecu i pripremio postere za dječje sobe koji su oslikani baš poput ilustracija u najdražim slikovnicama.

Poster s ilustracijom Ježurke Ježića dio je predivnog projekta koji je nastao u suradnji s izdavačkom kućom Naša Djeca.

Kako bi uljepšali dječje sobe i klincima predstavili književna djela koja su nas naučila pravim životnim vrijednostima, brend Dilemma i izdavačka kuća Naša djeca odlučili su uljepšati zidove dječjih soba.

Poster brenda Dilemma na Ježevu kućicu Poster brenda Dilemma na Ježevu kućicu (Foto: Dilemma)

Autor ilustracije je Vilko Gliha Selan, a poster prikazuje Ježev skromni dom. Jedan brzi pogled na ilustraciju u nama budi nostalgiju i vraća nas u doba najveće sreće i bezbrižnosti, kad smo iz glave recitirali priču o Ježurki i upijali pohvale roditelja.

I starije i mlađe generacije uživaju u Ježevoj kućici Svaka čast! Ljiljana iz Slavonije napisala nastavak legendarne "Ježeve kućice"

Na Dilemminim stranicama možete birati uokvireni ili neuokvireni poster, a prilagodljiva je i veličina. Veličina je proporcionalna s cijenom pa će oni veći posteri koštati nešto više.

Originalne ilustracije iz Ježeve kućice prvi su put ugledale svjetlo dana u obliku postera za zid. Mogu se naručiti jedino na našem webshopu i postali su najpopularniji poster čim smo ih predstavili, kaže vlasnica brenda Ema Juretić i dodaje da postere odrasli kupuju i za klince, ali i za sebe. 

Poster brenda Dilemma na Ježevu kućicu Poster brenda Dilemma na Ježevu kućicu (Foto: Dilemma)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju