Rođenje djece, razvodi, usponi i padovi u karijeri u zadnjih nekoliko godina definitvno su utjecali na tjelesnu spremu Britney Spears. Nagla debljanja pop princeza je pokušala kompenzirati brzim rješenjima u obliku tableta za mršavljenje koje su joj zadali još više glavobolje. Britney napokon ima uhodan ritam prehrane i vježbanja, i rezultati su više nego vidljivi


Britney Spears
glavna je zvijezda showa Piece of Me, kojeg izvodi u dvorani Axis u Las Vegasu tri do četiri večeri tjedno. Riječ je o trosatnom spektaklu koji uključuje izvođenje trideset pjesama iz njene dosadašnje karijere, brzu promijenu kostima i zahtjevne plesne točke.

Upravo su zahtjevne plesne rutine razlog dobrom izgledu pop princeze.
Britney Spears je medijima priznala da životne probleme liječi hranom – i to obično visokokaloričnim namirnicama, a da voće i povrće jede samo kad 'mora'.

Iako Britney radije jede čips nego jabuke, uz uravnotežene obroke i strogi režim vježbanja uspjela je vratiti nakupljene kilograme tijekom ljeta.

Strogi režim vježbanja i plesa na redovnoj bazi stoga je najbolji način za održavanje top forme. Tijekom ljetne pauze Britney je nakupila nešto više kilograma pa se podvrgnula dijeti koja ju je vratila u top formu.

Tijekom dana jela je šest manjih i uravnoteženih obroka koji su se sastojali od 40 posto ugljikohidrata, 30 posto proteina i 10 do 20 posto namirnica sa nezasićenim masnim kiselinama.

>> 7 činjenica o mastima zbog kojih ćete promijeniti način na koji jedete

Na njenom jelovniku se našlo dosta piletine i organski uzgojenog povrća bogatog vlakinima, a u potpunosti je izbjegavala hranu s rafiniranim šećerima. Također, nije jela ništa nakon 20 sati.

Ovu je nutricionističku preporuku nadopunjivala redovitim odlascima u teretanu te vježbanjem s osobnim trenerom. Ne čudi stoga što si nakon naporne večeri u Las Vegasu, može priuštiti kalorični frappuccino i čini to bez grižnje savjesti.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako danas izgleda pop princeza.



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju