Izmjena malih nježnosti poput držanja ruke ili poljubaca u obraz uobičajeni je dio ljubavnih veza diljem svijeta.

Galerija Catherine Middleton i princ William na ovogodišnjem polo kupu u Windsoru Slavni par obično se ne dodiruje u javnosti Ponesen pričevom pobjedom, slavni par kratko se zagrlio i poljubio u obraz +4 Na početku veze češće su se držali za ruke u javnosti

No, u britanskoj kraljevskoj obitelji takvo se ponašanje ne tolerira tijekom obavljanja protokolarnih dužnosti, pa se zato i rijetko kad viđa u javnosti.

I princ William i Catherine Middleton pridržavaju se ovog pravila. Iako su u javnosti uglavnom uvijek snimljeni jedan pokraj drugoga, rijetko kad se dodiruju, čak i kad za to postoji opravdani razlog.

Slavni par obično se ne dodiruje u javnosti Slavni par obično se ne dodiruje u javnosti (Foto: Profimedia)

Primjerice, u svibnju ove godine kada su bili na premijeri filma "Top Gun: Maverick", vojvotkinja od Cambridgea je zbog uske haljine koju je nosila imala teškoća s uspinjanjem po stepenicama na trgu Leicester u London. Umjesto supruga, oslonac joj je ponudio holivudski glumac Tom Cruise.

Catherine Middleton i Tom Cruise sjajno su se zabavljali na premijeri novog Top Guna u Londonu Potez Toma Cruisa na crvenom tepihu s Catherine Middleton koji je oduševio obožavateljice

Baš zato neke je iznenadio nedavni potez slavnoga para na turniru Royal Charity Polo Cup koji je održan u Windsoru. Nakon prinčeve pobjede Catherine Middleton čestitala je svojem suprugu kratkim zagrljajem i poljupcem u obraz.

Ponesen pričevom pobjedom, slavni par kratko se zagrlio i poljubio u obraz Ponesen pričevom pobjedom, slavni par kratko se zagrlio i poljubio u obraz (Foto: Profimedia)

Kraljevski par bio je skloniji javnom iskazivanju nježnosti na početku svoje veze i braka. Zagrljeni su pozirali na zaručničkoj fotografiji, poljubili su se pred kamerama na dan svojeg vjenčanja i držali za ruke u trenutku kad su odlazili na medeni mjesec.


Prisustvovanje sportskim događanjima ili aktivno sudjelovanje u nekoj sportskoj disciplini pred publikom uvijek je popraćeno snažnim emocijama i adrenalinom. Ne čudi, stoga, što su upravo to trenuci kada slavni par prekrši kraljevska pravila te se spontano dotakne.

Zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta i pogledajte rijetku izmjenu nježnosti Catherine Middleton i princa Williama u javnosti.

Poljubili su se pred kamerama na dan svojeg vjenčanja Poljubili su se pred kamerama na dan svojeg vjenčanja (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju