Biste li radije do kraja života pile uvijek prevruć čaj ili uvijek prehladnu kavu? Da se morate odreći jedne stvari, bi li to bili novi filmovi ili nove TV serije? Biste li lakše izdržali cijelo ljeto bez klima uređaja ili bez interneta? To su samo neka od pitanja koja se nalaze na simpatičnim karticama koje ovu igru čine poticajnom i zanimljivom.

Galerija Female Speed Friending Crema kartice Female Speed Friending +12 Female Speed Friending

Druženje s prijateljicama pomaže nam da se osjećamo povezano, a osjećaj povezanosti s drugim ljudima daje nam osjećaj smisla i svrhe. Kada se okružimo ljudima koji nas podržavaju i prihvaćaju onakvima kakvi jesmo, osjećamo se bolje u vlastitoj koži. Prijateljice su tu da se uz njih smijemo pa ne kažu bez razloga da su druženja s njima prava antistres-terapija. Smijeh je važan za naše zdravlje i dobrobit, a druženje s prijateljicama često je prepuno smijeha i zabave. Upravo toga neće nedostajati uz set kartica za ispitivanje i preispitivanje koje je osmislio Franck.

  Crema kartice Crema kartice (Foto: Franck)

Igra se sastoji od 32 kartice, a ideja je da izvadite jednu i otvorite zabavnu diskusiju u kojoj ćete bolje upoznati sebe i svoje sugovornike. Uz svaku od kartica imate novu priliku za produbljivanje odnosa, a s obzirom na prirodu pitanja sigurno ćete se pritom dobro nasmijati. Ljepota je ove igre u tome što ne možete predvidjeti kamo vas svaka od tema može odvesti. Tvorac igre svakako želi da se maknete od svakodnevice i saznate nešto što možda ne biste u uobičajenim razgovorima.

Crema kartice uz Franck Crema kavu Crema kartice uz Franck Crema kavu (Foto: Franck)

Kako ženskog druženja nema bez dobre šalice kave, set kartica za ispitivanje i preispitivanje nalazi se u posebnom pakiranju Crema kave, uz koji dolaze i dvije šalice za kavu. Set je to uz koji imate sve potrebno za veselo druženje s najmilijima. Igru će nesumnjivo začiniti Franck Crema 100 % turska kava, koja je idealna za one koji vole bogatu pjenu te kremaste note čokolade i kakaovca. Ako vam usred druženja ponestane finih gutljaja, ne brinite se jer zbog posebnog načina mljevenja tu kavu možete pripremati i na brzi način, prelijevanjem vrućom vodom.

Crema set + poklon kartice Crema set + poklon kartice Foto: Franck

Zanimljiva igra jednako će dobro funkcionirati i ako je zaigrate u mješovitom društvu, što znači da sudionici ne moraju biti bliski da biste se istinski zabavili. To se pokazalo i na Female Speed Friendingu prošle subote u novouređenom prostoru WESPA Business & Lounge. Tim otprije poznatim i nagrađivanim eventom kult ispijanja subotnje kave redefinira se u smjeru jedinstvenog ženskog izlaska, sklapanja novih prijateljstava uz šalicu kave Franck Crema te brojne druge znakove pažnje. Svaka sudionica imala je priliku upoznati desetak žena sličnih interesa i kroz teme na karticama potencijalno steći nova prijateljstva.

Svidjela mi se općenito ideja eventa i cijeli taj koncept brzog upoznavanja potencijalnih frendica bez nekih predrasuda. Prije eventa bila sam nervozna i pomislila da bi moglo biti čudno, ali nije bilo uopće. Sve smo ondje bile sa sličnim ciljem i ta se nervoza brzo razbila, kazala nam je jedna od sudionica.

Female Speed Friending Female Speed Friending (Foto: Franck)

Organizatori već u startu grupiraju žene prema interesima koje su navele u formi za prijavu kako bi bile što kompatibilnije. Razgovor sa svakom od žena unutar iste grupe traje po nekoliko minuta, potom slijedi rotacija mjesta, a nakon formalnog dijela druženje se nastavlja do kasnih večernjih sati.

Uspjela sam upoznati dosta novih žena s kojima imam puno toga zajedničko i saznati neke nove stvari koje su mi bile zanimljive. Saznala sam da nisam jedina koja nema isplaniran život pred sobom i upoznala one koje još rade na sebi, što je meni bilo opuštajuće. Ostala sam još poslije pričati sa svojom grupom i bilo nam je super, nadam se da ću nastaviti komunikaciju s curama koje sam zapisala.

Pronalazak prijatelja s godinama nam postaje sve teži i vrlo malo vremena, ali i prilika, ostaje za upoznavanje novih ljudi. Zato je ovo sjajan koncept i sjajan način za upoznavanje novih prijateljica, a tu je priliku iskoristila i Matea Frajsberger, modna blogerica i influencerica.

Matea Frajsberger, modna blogerica i influencerica Matea Frajsberger, modna blogerica i influencerica (Foto: Franck)

Event i simpatične kartice pokazali su se kao odlična kombinacija jer su se nakon kratkog druženja dvije sudionice sjajno povezale. Odlično sam se zabavila, atmosfera je u startu bila opuštena i sa svakom curom imala sam o čemu porazgovarati. Već na samom eventu mogu reći da sam pronašla frendicu za sebe, priznala nam je sudionica Female Speed Friendinga.

Poželite li organizirati slično druženje kod kuće sa svim svojim prijateljicama, posebno pakiranje koje sadrži ovu zanimljivu i poticajnu igru dostupno je na Franckovu webshopu i Franck Experience Storeu u zagrebačkoj Teslinoj ulici 7, a Crema kava od 400 grama koja dolazi uz kartice ekskluzivno je dostupna na policama Konzuma. Želimo vam dobru zabavu!

Female Speed Friending Female Speed Friending (Foto: Franck)

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Franck po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju