Još jedna izvedbu monodrame "Potrošeni snovi", koja je autorsko djelo glumice Natalije Đorđević, zakazana je za 6. veljače u 19:30 sati u Galeriji Kranjčar.

Izvedba je posvećena rođendanu A. P. Čehova, a organizatori publiku nakon izvedbe pozivaju na kraće druženje na kojem će pjenušcem nazdraviti Čehovu.

Ulaznice za predstavu možete rezervirati na brojeve telefona 097/758-3367 ili 091/502-0046, a kupujete ih prije same izvedbe na ulazu u Galeriju. Cijena ulaznice je 60 kuna.

Podsjetimo, sama monodrama "Potrošeni snovi" nastala je po motivima posljednje drame A.P.Čehova "Višnjik" u koju su uklopljeni i drugi Čehovljevi tekstovi te pjesme poznate ruske glumice i spisateljice Natalije Vorobjove Hržić.

Pratimo noć u životu vlastelinke Ranjevske u kojoj ona rezimira svoj život te analizira vlastite zablude, pogreške, a posljednje utočište pronalazi u sjećanjima na djetinjstvo i mladost.

Nije sama - kroz prozor ju gleda nevino - bijeli višnjik, njezino posljednje blago. Jutro donosi dražbu i sječu višnjika te se Ranjevska, opraštajući s rascvjetalim stablima, oprašta i s vlastitim životom, skamenjena nad pitanjem kuda i kako dalje kad više nikome nisi potreban, nemaš želja i snova i je li to više uopće život.

Autorica teksta i glumica Natalija Đorđević rekla nam je svojedobno kako se radi o monodrami o samoći, boli, gubicima, uopće načinima kako se nosimo s teškim, prijelomnim trenucima u životu.

A u Kerempuhu možete pogledati "Raspad sistema"- Komad kakav još nismo vidjeli na domaćim pozornicama

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju