Iako je savršeno tijelo relativan pojam koji ovisi o subjektivnom doživljaju pojedinca, znanost je pokušala izračunati kako ono izgleda. Kao osoba sa najidealnijim figurom odabrana je Kelly Brook


Sveučilište u Teksasu provelo je studiju koja je pokazala da manekenka, dizajnerica i tv voditeljica Kelly Brook ima savršeno tijelo. U kalkulaciju je uzeta visina, težina, duljina kose i oblik lica žene, a upravo su njezine mjere odabrane za primjer.

Kelly Brook ponosi se prirodnim tjelesnim mjerama 99-63-91 koje su joj donijele titulu savršenog ženskog tijela od strane sveučilišta u Teksasu.

Kelly Brook visoka je 168 centimetara te ima mjere 99-63-91 do kojih nije došla s pomoći plastičnih kirurga.

Ova žena je potpuno prirodna i znanstveno savršena,
izjavili su sa sveučilišta koje je ovu ljepoticu i ranije proglasilo damom s idealnim proporcijama koja je do njega došla redovnom vježbom i uravnoteženim jelovnikom na bazi bjelančevina.

Kelly Brook ima tip harmoničnog tijela koje će neke žene okarakterizirati punašnim i uz koji će komentirati da moraju izgubiti koji kilogram. S druge strane stručnjaci su zaključili da takvo puteno i zdravo tijelo izaziva najviše muškog divljenja.

U našoj fotogaleriji se uvjerite zašto se Kelly Brook smatra ženom s idealnim tijelom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju