Najprodavaniji jednodijelni kupaći kostim na internetskoj trgovini Amazon trenutačno je model Tempt me (Iskušaj me) koji se prodaje po cijeni od 28 američkih dolara, odnosno oko 185 kuna.

Galerija Jednodijelni kupaći kostim Tempt me Jednodijelni kupaći kostim Tempt me - 1 Jednodijelni kupaći kostim Tempt me - 3 +1 Jednodijelni kupaći kostim Tempt me - 5

Model je postao popularan među damama jer laska ženskoj figuri, prozirni dio na prednjici čini tijelo seksepilnijim, ali i dalje pruža željenu potporu. Ima podstavljen push-up grudnjak koji podiže i povećava grudi, dok namreškani rubovi proljepšavaju cijelu figuru.

Imam tijelo u obliku jabuke i višak kilograma mi se skuplja na predjelu trbuha. S normalnom odjećom to mogu sakriti, ali ne i s kupaćim kostimima. S ozbirom na dobre recenzije ovoga modela, bila sam oprezno optimistična kada sam ga naručila. Kupaći kostim premašio je moja očekivanja. Na neki način daje iluziju da imam struk, a naglašava moj najdraži dio tijela – ramena, napisala je jedna zadovoljna korisnica.

Jednodijelni kupaći kostim Tempt me - 3 Model Tempt me dolazi u dvadesetak nijansi (Foto: amazon.com)

Kupaći kostim dizajniran je za različite tipove tijela, dostupan je u veličinama od XS do XL te u dvadesetak različitih boja – od žute do crne. Ne čudi što su žene oduševljene njime niti što Tempt me model ima više od 1900 pozitivnih recenzija na Amazonu s ocjenom 4,5 od 5 mogućih zvjezdica.

Vrlo laskav model koji skriva moja problematična područja i čini me samopouzdanijom. Zapravo, ne mogu dočekati da ga nosim na plaži, istaknula je druga sretna dama na Amazonu.

Pogledajte i fotogaleriju kupaćih kostima koji skrivaju trbuščić:

Udobni i zavodljivi: 10 modela kupaćih kostima koji skrivaju trbuščić H&M, donji dio 14,99 eura (110,23 kn) , gornji dio (132,29 kn) Bershka, donji dio 99,90 kn, gornji dio 99,90 kn Calzedonia, donji dio 20 eura (147,07 kn), gornji dio 30 eura (220,60 kn) +7 Monsoon, donji dio 155 kn, gornji dio 195 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju