Kada je u pitanju kosa, neke su stvari stabilne pa tako i u nadolazećem razdoblju nećete pogriješiti ako se odlučite za bob ili lob frizuru koje već godinama ne silaze s trona popularnosti.

Galerija Catherine Middleton rado nosi obruče za kosu Reserved, 69,90 kn Bershka, 69,90 kn +2 Mango, 99,90 kn

Ipak, u svijetu dodataka za kosu promjena je malo brža, a posljednjih nekoliko mjeseci svjedočimo povratku trenda koji je bio jako popularan 90-ih i koji će, ako je suditi prema ponudi u trgovinama, ostati popularan i u hladnim mjesecima.

Nosite li obruč za kosu?

glasova:

Radi se o obruču za kosu kojeg u ponudi imaju sve trgovine, a kojem ne odolijevaju ni brojne slavne dame, među kojima i Catherine Middleton koja ga je nosila u brojnim prigodama.

Julia Roberts ove je godine osvježila frizuru i odrezala šiške 10 dokaza da šiške mogu drastično promijeniti izgled

Emma Stone 15 slavnih žena zbog kojih ćete poželjeti obojiti kosu u crveno

Obruči su tako još jednom postali uobičajeni dio odjevnih kombinacija odraslih žena, a ako se pita modne urednike, to možemo zahvaliti modnoj kući Prada koja je u svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2019. uključila glomazne obruče za kosu izrađene od svilenog satena.

Odvažni obruči za kosu daleko su od onih koje smo nosili u djetinjstvu. Ako se odlučite za podstavljenu opciju, obruč će vam dodati centimetre bez potpetica. Osim toga, obruči su odlično rješenje za one dane u kojima biste trebali oprati kosu, ali vam se ne da.

Ponuda u trgovinama uistinu je široka i ako ste spremni za povratak u djetinjstvo na ženstveniji način možda je vrijeme da nabavite obruč koji izgleda lijepo i na ravnu i valovitu kosu, ali i na rep ili punđu.

15 "celebrity" frizura s pletenicama za svečane i(li) ležerne prigode Emily Blunt Giulia Elettra Gorietti Julianne Hough +11 Diane Kruger

Ženama koje su se priklonile ovom trendu omiljena stvar je činjenica da s obručom zapravo ne postoji loš dan za kosu. Kada im se odjevna kombinacija čini previše dosadnom ili kosa previše masnom samo nabace obruč i sve automatski izgleda bolje.

U našoj galeriji pogledajte dio ponude obruča za kosu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju