Modni stil princeze Diane uvijek je bio modno nadahnuće za žene diljem svijeta. Između ostalog, slavna ikona stila proslavila je trend koji ove sezone doživljava veliki povratak

Princeza Diana smatra se jednom od najbolje odjevenih žena svih vremena pa ne čudi da njezin stil i dalje inspirira modni svijet. Štoviše, nije čudno da se stilovi koje je Diana voljela nositi ponovno vraćaju u modu, kao što su jastučići na ramenima, predimenzionirani šeširi i blejzeri s dvorednim kopčanjem. Pogledajte i 15 izdanja kraljice stila o kojima se i danas priča.

A ove sezona povratak je doživio još jedan romantičan uzorak koji je princeza Diana popularizirala: crne točkice na bijeloj podlozi. Diana je prije više od 20 godina nosila haljinu s naborima na području trbuha s ovim uzorkom, a danas se ovaj uzorak najviše može naći na košuljama.

Da je uistinu tako, uvjerite se u fotogaleriji u kojoj smo izdvojili komade iz trgovina s uzorkom kojeg je 1980-ih popularizirala princeza Diana. Doznajte i istinu o hrabroj frizuri princeze Diane koja je zapanjila Britance.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju