Priznajmo, uklanjanje dlačica je nešto s čime se svi neprestano borimo i uvijek tražimo lakša i bezbolna rješenja.

Svakako smo započeli naše putovanje uklanjanja dlačica s depiliranjem i brijanjem, ali nije tajna koliko to može biti bolno. Osim toga, neki od nas su još uvijek suzdržani od odlaska u salon, pogotovo u ovim vremenima kada odlazak na tretman zahtjeva i nošenje maske na licu. Zato dobrodošao Smoothskin! Sigurno, učinkovito i trajno rješenje za sve vaše probleme s uklanjanjem dlačica koje možete koristiti u udobnosti vlastitog doma. Smoothskin je globalno hvaljen uređaj koji koristi IPL (Intense Pulse Light) tehnologiju kako bi se pobrinuo za dlačice na vašem tijelu bez odlaska u salon ili plaćanja skupih laserskih tretmana. Kada već spominjemo sve prednosti Smoothskina i IPL tehnologije, valjalo bi napomenuti da je prema istraživanjima iz 2019. i 2020. godine, Smoothskin proglašen svjetski broj 1 brend za IPL uređaje (Maia Research Services: Global IPL Hair Removal Devices Market Research Report – 2019-2020 global sales volume for IPL home devices). Dizajnirali su ga i proizveli britanski pioniri i stručnjaci ove tehnologije s više od 30 godina iskustava, a i danas se ovi uređaji proizvode pod strogom kontrolom u njihovoj tvornici u Velikoj Britaniji.

PR PR (Foto: PR)

Što je IPL tehnologija?

IPL tehnologija koristi svjetlo širokog spektra za reguliranje rasta dlačica u folikulima, čime se vidljivo smanjuje njihov rast. Da pojednostavimo proces funkcionira na način da svjetlost emitirana iz uređaja cilja melanin u svakom folikulu dlačice. Ta svjetlosna energija pretvara se u toplinsku energiju u samom folikulu, što zauzvrat prekida ciklus rasta dlačica kako bi se spriječio njihov ponovni i dosadni rast! Možete vjerovati IPL tehnologiji da će riješiti problem neželjenih dlačica na tijelu i licu, ali i da će to obaviti u razdoblju od nekoliko tjedana, s vidljivim rezultatima u samo 4 tjedna. Mnogi ljudi zamjenjuju IPL tehnologiju s laserima, no iako je tehnologija slična, koristi ipak drugačiju vrstu svjetlosti. Postoje i neke iznimke kada je riječ o korištenju IPL tehnologije. Ne radi na crvenim, sivim ili bijelo plavim dlačicama. Također ne djeluje na vrlo tamnim tonovima kože. Zašto? Jer dok crvene, sive ili bijelo plave dlačice ne sadrže dovoljno melanina za učinkovite tretmane, vrlo tamna koža je bogata melaninom što onemogućava sigurno isporučivanje IPL bljeska. SmoothSkin proizvodi sadrže sigurnosne senzore kako bi osigurali sigurno prepoznavanje tonusa vaše kože prije puštanja bljeska.

PR PR (Foto: PR)

Prednosti IPL tehnologije

1. Učinkovito: IPL stvarno radi! U kliničkim ispitivanjima SmoothSkin uređaji dokazano su sigurni i učinkoviti, s više od 3.000 tretmana provedenih na različitim tonovima kože.
2. Isplativo: Izuzetno je isplativo za vaš kućni budžet s jednokratnim troškom dovođenja uređaja kući. SmoothSkin uređaji uključuju neograničen broj bljeskova tako da ga možete koristiti onoliko puta koliko želite (ili trebate održavati rezultate) bez potrebe za posjetom salonima iznova i iznova.
3. Brzo i trajno: Cijelo tijelo možete tretirati u roku od samo 10 minuta zahvaljujući brzini uređaja (100 bljeskova Bare FIT, do 130 bljeskova Pure FIT), a kada se rutina pravilno prati, rezultati su dugotrajni.
4. Nježno: Iako se često uspoređuje s laserima, IPL tehnologija je super nježna i bezbolna, što je čini pogodnom za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu.

Smoothskin - učinkovitost i inovativnost

Smoothskin je brand kojem se vjeruje diljem svijeta zbog svojih učinkovitih, jednostavnih i sigurnih rješenja za uklanjanje dlačica, a uz moćnu IPL tehnologiju, njihovi uređaji su uvijek pun pogodak pri kupnji. SmoothSkin nudi dva uređaja-SmoothSkin Bare Fit i SmoothSkin Pure Fit te u odnosu na konkurenciju donose odličan omjer kvalitete i cijene. Iako je Bare Fit uređaj siguran, učinkovit i jednostavan za korištenje, Pure Fit uređaj je snažniji i pruža IPL tretman prikladan vašem vlastitom tonu kože te dolazi s 3 načina rada za ugodno iskustvo i kod osjetljivijih područja. Oba uređaja dolaze s novim FIT nastavcima te pritom olakšavaju tretmane. Možete ih pronaći na Rox Beauty webshop trgovini (Proizvodi - Rox Beauty Webshop - specijalizirana web trgovina beauty gadgeta) te u Rox Beauty trgovini u Ilici 54, Zagreb.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju