Diplomu prestižnog zagrebačkog Make-up Učilišta Ministry of beauty steklo je dvadeset dm beauty savjetnica iz cijele Hrvatske.

Galerija Edukacija u Make-up Učilištu Ministry of Beauty Edukacija u Make-up Učilištu Ministry of Beauty Edukacija u Make-up Učilištu Ministry of Beauty +7 Edukacija u Make-up Učilištu Ministry of Beauty

Ljubiteljice make-upa sigurno su već susrele dm beauty savjetnice koje u odabranim dm prodavaonicama kupce savjetuju koje proizvode dekorativne i preparativne kozmetike odabrati. Svoje znanje rado će podijeliti sa svima koji se nađu u nedoumici ili jednostavno trebaju pomoć. Kako žele biti ispred ostalih kada su u pitanju novi trendovi i jednako tako dobro baratati osnovama make-upa, dm beauty savjetnice uvijek su spremne za usavršavanje i rad na sebi. Edukacija u Make-up Učilištu Ministry of Beauty samo je još jedna stepenica na tom putu.

Dvadeset dm beauty savjetnica kroz edukaciju je prošlo nanošenje podloge, pudera, tehniku šminkanja smokey eyes, podizanja spuštenih kapaka i nanošenja tuša, kako bi spremno odgovorile na sva pitanja kupaca i znale preporučiti koji je proizvod iz dm asortimana najbolji za koji dio lica ili za postizanje određene tehnike.

''Naglasak je bio na trikovima. Radile smo na tome da pokrijemo sva područja i sve životne dobi, tako da mislim da će se stvarno dobro snaći. One su sa savjetima i edukacijom koje su ovdje dobile u ovom kratkom vremenu spremne za izazove u svom poslu u kojem nemaju puno vremena'', istaknula je Silva Stojanović, poznata vizažistica iz Make-up Učilišta Ministry of Beauty.

Edukacija u Make-up Učilištu Ministry of Beauty Edukacija u Make-up Učilištu Ministry of Beauty Foto: Nova Studio

Polaznice edukacije Katarina, Erna i Rakel suglasne su u jednom – svoje su znanje dovele na mnogo viši nivo i to će im pomoći u svakodnevnom radu s kupcima. Kao dm beauty savjetnice najčešće se susreću s pitanjima vezanima za odabir prave nijanse pudera, a nakon ove edukacije svojim će trikovima zaista moći impresionirati kupce.

''Najviše sam se veselila tome što ću kod profesionalaca usavršiti svoje znanje i što ću to moći primijeniti u svom poslu dm beauty savjetnice. Prije mi je najveći izazov bio kako kupcu pomoći s odabirom pudera. Sad sam to stvarno usavršila'', kazala je Rakel Vondruška.

Katarina Dalić ističe kako su sve tu zbog istog cilja, a to je da napreduju i kupcima koje dolaze daju najbolje od sebe. „Vrlo je važan individualni pristup svakoj gospođi“ – napominje Katarina. Upravo zbog toga Silva je posvetila poseban dio edukacije tom segmentu. ''Morate biti oprezni u načinu komunikacije, u načinu pristupa, u načinu korekcije nekih pogrešaka koje je kupac radio u dosadašnjem šminkanju, a vi ga sad morate savjetovati'', dodala je je Silva.

Edukacija u Make-up Učilištu Ministry of Beauty Edukacija u Make-up Učilištu Ministry of Beauty Foto: Nova Studio

Svjesne da rad na sebi nikad ne prestaje i koliko su edukacije važne u poslu beauty savjetnice, s oduševljenjem su upijale svaku riječ mentorice Silve. ''Mi kao savjetnice trebamo imati veću i višu razinu znanja“, rekla je Rakel.

S njihovim entuzijazmom i napretkom bila je zadovoljna i voditeljica edukacije. ''Ovo je program bio koncipiran posebno za dm beauty savjetnice. Zadovoljna sam onime što su pokazale na početku i na kraju, vidi se napredak u ovom kratkom vremenu. Mislim da će briljirati na svojim radnim mjestima. Entuzijastične su, njihov je feedback izvrstan'', izjavila je Silva i poručila im posebnu poruku za kraj: ''Probajte se sjetiti toga što ste naučile. Ako vježbate to što ste naučili, onda to usvajate kao vještinu.''

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju