Obrve su prirodni ukras koji ima veliku moć transformacije lica. One u trenu mogu naglasiti pogled i istaknuti prirodnu ljepotu lica. No isto tako, ako su pretjerano stanjene, posvijetljene ili pak neprirodno oblikovane, obrve mogu imati potpuno suprotan učinak.

Galerija Nekad i sad: Slavne žene i obrve - 8 Nekad i sad: Slavne žene i obrve - 10 Nekad i sad: Slavne žene i obrve - 9 +6 Eva Longoria

Najbolji su nam primjer brojne poznate ljepotice koje su tijekom godina mijenjale svoj stil i isprobavale razne trendove, od kojih neki baš i nisu laskali njihovu izgledu.

Jedan od trendova bilo je čupanje i stanjivanje obrva, koji je obilježio devedesete godine prošlog stoljeća, a pred kojim su pokleknule Drew Barrymore, Megan Fox i mnoge druge.

Kako bismo vam dočarali moć najpopularnijih dlačica na licu - gusth i prirodnih obrva, u galeriji donosimo fotografije poznatih modela, glumica i pjevačica koje su nekada maksimalno stanjivale svoje obrve.

Veliki trend: Povratak boje u kojoj se svaka žena osjeća kao kraljica Jean Paul Gaultier, proljeće/ljeto 2019. Armani, proljeće/ljeto 2019. Armani, proljeće/ljeto 2019. +6 Schiaparelli, proljeće/ljeto 2019.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju