Završio je Pariški tjedan mode na kojem su brojne modne kuće predstavile svoje "haute couture" kolekcije za proljeće/ljeto 2019. godine.

Galerija Jean Paul Gaultier, proljeće/ljeto 2019. Armani, proljeće/ljeto 2019. Armani, proljeće/ljeto 2019. +6 Schiaparelli, proljeće/ljeto 2019.

Modni stručnjaci bacili su se na analiziranje prikazanih kolekcija koje će sigurno iznjedriti brojne trendove, a već je na prvi pogled jasno da će među njima biti jedna posebna boja.

U pitanju je kraljevski plava, poznata i kao kobaltno plava. Ova predivna, izražajna i upečatljiva nijansa plave boje u vašu garderobu unijet će dašak glamura pa nimalo ne čudi da je upravo ona čest odabir članica kraljevskih obitelji, zbog kojih je i dobila naziv.

Armani, proljeće/ljeto 2019. Armani, proljeće/ljeto 2019. (Foto: Guliver/CoverImages)
 

Iako se za dnevne prigode kraljevski plavu boju preporuča kombinirati s neutralnijim nijansama poput crne ili bijele, poznate modne kuće ovaj put su je spojile s jednako upečatljivim bojama.

Tako je Giorgio Armani predstavio niz predivnih plavo-crvenih kreacija, a Jean Paul Gaultier "udružio" ju je s nizom drugih boja.

U galeriji pogledajte odjevne komade i modne dodatke u kraljevski plavoj boji koja će 2019. godine zavladati našim trgovinama, a možda i našim ormarima.
Odjevni komadi i dodaci u kraljevski plavoj boji Carpisa, 379 kuna Pas de Rouge, 690 kuna (Karla) Zara, 399 kuna +4 Topshop, 79 funti (677 kuna)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju