Završio je Pariški tjedan mode na kojem su brojne modne kuće predstavile svoje "haute couture" kolekcije za proljeće/ljeto 2019. godine.

GalerijaModni stručnjaci bacili su se na analiziranje prikazanih kolekcija koje će sigurno iznjedriti brojne trendove, a već je na prvi pogled jasno da će među njima biti jedna posebna boja.

U pitanju je kraljevski plava, poznata i kao kobaltno plava. Ova predivna, izražajna i upečatljiva nijansa plave boje u vašu garderobu unijet će dašak glamura pa nimalo ne čudi da je upravo ona čest odabir članica kraljevskih obitelji, zbog kojih je i dobila naziv.

Armani, proljeće/ljeto 2019.
Armani, proljeće/ljeto 2019. (Foto: Guliver/CoverImages)

 

Iako se za dnevne prigode kraljevski plavu boju preporuča kombinirati s neutralnijim nijansama poput crne ili bijele, poznate modne kuće ovaj put su je spojile s jednako upečatljivim bojama.

Tako je Giorgio Armani predstavio niz predivnih plavo-crvenih kreacija, a Jean Paul Gaultier "udružio" ju je s nizom drugih boja.

U galeriji pogledajte odjevne komade i modne dodatke u kraljevski plavoj boji koja će 2019. godine zavladati našim trgovinama, a možda i našim ormarima.

Odjevni komadi i dodaci u kraljevski plavoj boji

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju