Svi vjerni korisnici dm active beauty bodova već znaju kako ih na dm active beauty portalu dva puta mjesečno čekaju kuponi čijom aktivacijom ostvaruju višestruke bodove, a bodovi donose značajne popuste u dm-u.

  Galerija PR PR PR +6 PR  Do 28. veljače članovi programa dm active beauty mogu aktivirati kupon koji im donosi 10 puta više bodova na ukupnu kupnju, što znači da je vrijeme za jedan „ozbiljniji“ shopping. Napravite listu, dobro isplanirajte kupovinu i opskrbite se svim potrepštinama i beauty poslasticama jer uz 10 puta više bodova na ukupnu kupnju, baš sve što kupite donijet će vam popust pri sljedećoj kupnji.

Osim 10 puta više bodova na ukupnu kupnju, na dm active beauty portalu trenutno su dostupni i kuponi uz koje ostvarujete čak 30 puta više bodova na sve proizvode Fructis, Nature Box, Wilkinson Hydro, Lenor i Nila te na bombone Orbit Mints, higijenske uloške Libresse Ultra, tablete za strojno pranje posuđa Somat duo i na tekuće deterdžente i kapsule Persil. Potpuni popis svih proizvoda u ponudi višestrukih kupona provjerite na ovome linku.

Veljača u dm-u donosi pravu lavinu bodova zato ne zaboravite aktivirati online kupone i požurite u dm kako ne biste propustili odličnu priliku za zaraditi popuste. Kupone s višestrukim bodovima možete aktivirati na active beauty portalu. Nakon što se ulogirate na svoj korisnički račun, unosom broja kartice ili E-maila i PIN-a, odaberite opciju Kuponi i aktivirajte ih, a višestruki bodovi koje zaradite donose vam odlične popuste na ukupnu kupnju. Stanje bodova možete provjeriti u bilo kojem trenutku putem dm active beauty portala ili u bilo kojoj dm prodavaonici putem displaya za kupce.

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju