Zagrebačkom špicom svakodnevno prošeću brojne modno osviještene dame u zanimljivim odjevnim kombinacijama

Ljetna modna izdanja koja posljednjih tjedana viđamo na zagrebačkoj špici tradicionalno su zanimljiva. Najtoplije i po mnogima najljepše godišnje doba u kombinacije stanovnica Zagreba unese razigranost pa se modno osviještene dame rado poigraju s bojama, uzorcima i krojevima.

Zavirili smo u našu street style arhivu i istražili koji su najpopularniji odjevni komadi na zagrebačkoj špici ovog ljeta.

1. Hlače s cvjetnim uzorkom

Na opće veselje ljubiteljica šarenila, ponuda odjevnih komada s raskošnim cvjetnim uzorkom u svim mogućim bojama nikada nije bila raznovrsnija. Po modnim izdanjima Zagrepčanki možemo zaključiti kako su hlače obogaćene ovim uzorkom apsolutni "must have" ove sezone.

2. "Kimono" ogrtači

Moderna verzija kimona postala je izuzetno popularna u posljednjih nekoliko sezona. Tradicionalni japanski odjevni komad transformirao se u trendi ogrtač kojem ne mogu odoljeti ni Hrvatice.

3. Haljine s cvjetnim uzorkom

Haljine su jedan od omiljenih ženskih ljetnih odjevnih komada. Ovog ljeta na zagrebačkoj špici najviše se nose modeli s cvjetnim uzorkom.

4. Sandale s blok potpeticom

Tanke iglene potpetice zamijenile su puno udobnije i sigurnije blok potpetice. Pogledajte modele sandala s punom potpeticom koje smo izdvojili za vas.

5. Torbe u upečatljivim bojama i s aplikacijama

Tijekom ljetnih dana crne torbe padaju u zaborav. Zagrebačkom špicom zavladali su upečatljivi modeli u raznim bojama koji podižu svaku kombinaciju.

6. Traperice s perlama

Brojne trendseterice ove sezone u svoj ormar spremile su model modnog brenda Zara koji je s prednje strane ukrašen lažnim biserima.

7. Bijele tenisice

Tenisice u bijeloj boji vrlo su svestrane i lako se kombiniraju, a naše djevojke najviše preferiraju modele brenda Adidas.

8. Prugasti odjevni komadi

Suknje, majice, hlače, haljine… Nema odjevnog komada na kojem prugasti uzorak nije poželjan i na kojem se nije udomaćio.

U galeriji u nastavku teksta pronađite najpopularnije ljetne komade sa zagrebačke špice po uzoru na naše street style zvijezde.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju